Levelet iwiwre érdemes írni vagy email címre?
No akkor csavarjunk még egyet rajta!
Az Iwiw-es adatlapján meg tudod nézni az e-mail címét amivel regisztrált! Arra is küldd el másolatként!
:D
Speciel én, az iwiwre érkező leveleket nem veszem komolyan... Úgy értem, hogy nem olvasom, csak x havonta egyszerre végignézem az összeset. Mivel a többsége ezen leveleknek idegenektől jövő reklám és spam. Ismerős nagyon ritkán keres meg iwiwen. Az email-címemet viszont nyilvánossá tettem, hogy elérhető legyek, és az mégiscsak komolyabb, mint egy iwiwes üzenet. Nálam pl az, hogy 3 napja voltam fenn, nem jelenti, hogy üzeneteket is olvastam.
Tehát én sokkal biztosabbnak és komolyabbnak tartok egy emailes megkeresést, mint az iwiwest. Iwiw már csak akkor jön, ha se email, se telefonszám, semmi...
De ez az én felfogásom. Ahány ember, annyiféle... Ha sürgős, akkor írj mindkettőre, jelezve benne, hogy reméled egyiket olvassa legalább. Ha nem sürgős, írj emailt, és ha nem válaszol, akkor jöhet az iwiw.
Na írtam neki az email címére, de visszajött egy üzenet:
Hi. This is the qmail-send program at freemail.hu.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.
Tehát nem jó ez a cím sem. Akkor írok neki az iwiwjére....Habár találtam egy mobilszámot is a neten, de azzal meg gondban vagyok hogy fel merjem-e hívni hogy nehogy zavarjam. Mármint persze nem most akarom felhívni hanem általánosságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!