Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőket tényleg ütni-verni és...

A nőket tényleg ütni-verni és kihasználni kell? Akkor fog csak tisztelni egy férfit?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem már, hogy amelyik férfi tisztességesen, lovagiasan viselkedik egy nővel, az a férfi lesz a nő szemében a szemét, a rossz.

Amelyik pasi meg kihasználja, össze-vissza veri, azt fogja tisztelni, az lesz a jó pasi.

Több nőnél is tapasztaltam már, amelyik pasi kihasználta, megb*szta és utána dobta mint egy rongyot, mindenféléket hazudozott az a pasi volt a nőnek a szent.

Egy másik nőt a férje csalta, otthagyta 3 gyerekkel és lelépett egy másik nővel. Mégis az után sóvárgott, az volt neki a tökéletes pasi.

Velem is megtörtént már egy ilyen eset. Az előző barátnőmet a volt férje, rendszeresen verte. Terhesen is, úgy megverte hogy elvetélt. Mikor már elváltak és mi együtt voltunk, akkor is kereste a volt férj társaságát, közölve ők csak barátok. Mikor én ezt szóvá tettem, engem hurrogott le, én voltam a rossz a szemét.

Tényleg igaz az az elmélet, miszerint a nőket ütni-verni kell, kihasználni mert egy férfit, csak akkor fognak szeretni és tisztelni.

Vagy ez csak valamiféle elégtétel lehet, hogy ők is egy másik pasinak átadhassák azt a sok rosszat, amit velük is csinált egy másik hapsi?

2012. júl. 24. 21:38
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Csak megerősíteni tudom. Amíg nem volt önbizalmam, csak ilyen pasikkal kezdtem, mert azt gondoltam magamról, nekem csak ez jár , a rossz. Aztán ők is erről győztek meg, és kialakult egy ördögi kör, egyik rossztól jutottam a másikig. Nálunk nem voltak tragédiák, max. annyi volt hogy anyukám volt nálunk a domináns, apukám meg a papucs..és lehet tudat alatt ezt is el akartam kerülni. 5 évig tartott ez a fajta ámokfutás, aztán találkoztam egy boldog házaspárral, náluk dolgoztam 0-24ben és láttam hogy lehet boldognak lenni anélkül is, hogy megaláznák egymást. Nekem sokat segítettek a rossz tapasztalatok, javult az emberismeretem, megismertem a valódi igényeimet, megtanultam nem függeni másoktól a csalódások hatására. Korábban azt hittem ilyen egy szenvedélyes kapcsolat, ahol a nőt megalázzák. És azt is gondoltam, hogy egy kedves, udvarias, humoros pasi csakis unalmas és gáz lehet, állóvíz...

Szerintem az olyan nők, akik ezt hagyják a pasinak azok sérültek. Ha úgy érzed méltatlanul bánnak veled az ilyen típusú nők, vagy nem vesznek észre, sose bánd...

2012. júl. 26. 09:40
 42/44 anonim ***** válasza:
63%

"Megfigyeltem már, hogy amelyik férfi tisztességesen, lovagiasan viselkedik egy nővel, az a férfi lesz a nő szemében a szemét, a rossz.

Amelyik pasi meg kihasználja, össze-vissza veri, azt fogja tisztelni, az lesz a jó pasi. "

Óriási baj lehet a megfigyelőképességeddel.

Alant meg is cáfolod: "Tényleg igaz az az elmélet, miszerint a nőket ütni-verni kell, kihasználni mert egy férfit, csak akkor fognak szeretni és tisztelni. "

Most akkor MEGFIGYELTED, vagy ELMÉLET?

Tények és tévhitek a nők elleni erőszakról:

[link]

2013. febr. 15. 17:06
 43/44 swatch válasza:

Férfi nő kapcsolat definiálása röviden

( mellözve most az érelmeket és a tényeket nyersen tiszán vázolva )

---Azt gondolom a nyugalom mindennél többet ért---

: Ha nincs pénz az a baj ha sok pénz van az is baj ha sokat vagy otthon az a baj ha keveset az is baj. Ha állandóan szexelnél mert kívánod akkor az a baj ha nem szexelnél sokat mert stresszes pl a melod és nincs mindig kedved hozzá akkor az a legnagyobb baj ( 100% hogy megtalálja a megoldást hogy szexeljen ) Ha otthon vagy és picit egyedül lennél (nem vele foglalkozol hanem mássa l pl a hobbyddal) akkor az a baj ha vele foglalkoznál akkor (hagyjál már) az a baj.Miért kaptál csak ennyi fizut az a baj de ha mindig a melohelyeden lógsz hogy több pénzt keress az mégnagyobb baj.Ügyemegmondtam..Megnint nekem lett igazam.. ne ezt a műsort nézzük már... Megint iszol (1 sör a nap végén leveztésként ami sztem teljesn normális) Persze a béke miatt majd elhuzodsz a pincébe vagy valahovááá de asört megveszed és megiszod ...de ez meg milyen mnár. Nem merek szólni neki mert ideges lesz tőle ha megveszem (1 tárgy pl amire vágytál már régen)

Válásnál mindentvisz, hová menjek?Szombatonként is dolgoztam... most meg 10 év házasságután vissza anyámékhoz vannnak ilyenek rengeteg.

be is zárom de sorokat de van benne valami amit irt :

A nőket tényleg ütni-verni és kihasználni kell? Akkor fog csak tisztelni egy férfit?

Nem tudnék soha megütni egy nőt inkább azonnal dobni kell és ha már ilyen szitu adódik mert tuti 1000% hogy nem lesz jobb ne is bizakodj az érzelmek elmulnak az egzisztenciád az éveiddel együtt eltünik.40 körül kezdesz egyedül lakásra gyüjteni HORROR.Monduk ilyenkor már tanultál a dolgokbol talán.

A lényeg gyüjt össze egy kis kecót kp re fizesd ki. utána jöhet a csajozás pénzelbaszás vacsorázgatás pénzszórás ezerrel nyaralás ... csákesz.

2014. febr. 2. 10:52
 44/44 anonim ***** válasza:

Amelyik pasi meg akart "bszni" és rájöttem, csak ennyi, úgy hagytam ott részegen a semmi közepén, hogy könnyes volt a szeme. Pedig szerettem volna, de ő csak trófeákat gyűjtött. Rebesgetett valami házasságot is, de rájöttem, hogy komolytalan.

Csakhogy ide kell egy szellemi szint. Engem is vert, bántalmazott apám, de szerencsére felismertem, hogy nem erre lesz szükségem az életben, miután a szüleimet hátrahagytam.

Nagyon hálás vagyok, amiért nekem megadatott, hogy ne legyek hülye.

És sok hasonló ismerősöm van, én nem látok ilyen példákat amikről beszélsz.

Valószínűleg maunikasó szintű emberekkel vagy körülvéve.

ápr. 4. 15:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!