A nőket tényleg ütni-verni és kihasználni kell? Akkor fog csak tisztelni egy férfit?
Megfigyeltem már, hogy amelyik férfi tisztességesen, lovagiasan viselkedik egy nővel, az a férfi lesz a nő szemében a szemét, a rossz.
Amelyik pasi meg kihasználja, össze-vissza veri, azt fogja tisztelni, az lesz a jó pasi.
Több nőnél is tapasztaltam már, amelyik pasi kihasználta, megb*szta és utána dobta mint egy rongyot, mindenféléket hazudozott az a pasi volt a nőnek a szent.
Egy másik nőt a férje csalta, otthagyta 3 gyerekkel és lelépett egy másik nővel. Mégis az után sóvárgott, az volt neki a tökéletes pasi.
Velem is megtörtént már egy ilyen eset. Az előző barátnőmet a volt férje, rendszeresen verte. Terhesen is, úgy megverte hogy elvetélt. Mikor már elváltak és mi együtt voltunk, akkor is kereste a volt férj társaságát, közölve ők csak barátok. Mikor én ezt szóvá tettem, engem hurrogott le, én voltam a rossz a szemét.
Tényleg igaz az az elmélet, miszerint a nőket ütni-verni kell, kihasználni mert egy férfit, csak akkor fognak szeretni és tisztelni.
Vagy ez csak valamiféle elégtétel lehet, hogy ők is egy másik pasinak átadhassák azt a sok rosszat, amit velük is csinált egy másik hapsi?
Úgy vettem észre, hogy némelyik nő, szinte igényli hogy jól összeverjék az arcát, porig alázzák. Mert ha a pasi nem ezt teszi, hanem a nőt egyenrangú félként kezeli, akkor a nő már fölényben érzi magát és ők akarják egy másik pasinak visszaadni, amit ők kaptak az előző kapcsolatukba.
Persze ha egy pasi jól megveri őket, akkor csak panaszkodnak, mert nem lehetnek fölényben.
Abban igazad van, hogy tényleg vannak olyan típusú nők, akik ebben az alárendelt szerepben érzik magukat biztonságban, bármilyen hülyén is hangzik ez. De az nem igaz, hogy általánosságban akkor tiszteli egy nő a párját, ha üti veri. Nekem egyetlen egyszer volt dolgom ilyen férfival, eleinte csak szavakkal bántott, később fizikailag is (megjegyzem, ezeket akkor kezdte, amikor már terhes voltam, mert úgy gondolta, hogy akkor már nem merek lépni), de én egyáltalán nem tudtam tisztelni, emberileg egy nullának tartom. Egy darabig persze tetszett a látszólagos határozottsága, ezért is szerettem bele anno, csak aztán rá kellett jönnöm, hogy ez csak egy máz, és valójában egy bizonytalan, önmagát és másokat elfogadni képtelen, agresszív és önértékelési problémákkal küzdő, torz személyiségű valaki. Nem hogy a társaságát nem keresném soha, de kimondottan örülök, hogy ezidáig még csak véletlenül sem futottunk össze az elmúlt négy év során.
Ellenben a férjem soha soha kezet nem emelt még rám, és biztos vagyok benne, hogy nem is fogja megtenni. Tisztelem, szeretem, becsülőm, amiért olyan, amilyen, amiért ő is épp így tisztel engem. Számra nem egy kellék vagyok, akit mutogatni lehet a rokonok meg a haverok előtt, hanem a társa, egyenrangú fél.
Ez elég nagy különbség szerintem.
Sokféle ember van, butaság így általánosítani. Én láttam már olyan nőt is, akit bántott, vert a férje, ő meg ragaszkodott hozzá, mint egy kiskutya, meg olyat is, akit bántott és vert a párja, ő meg szenvedett, szakított, aztán keresett magának egy ugyanolyat, meg olyat is láttam, akit bántott a párja, otthagyta, és azóta szóba sem áll olyannal, aki bántaná. Meg van olyan nő is, aki lelő, ha kezet emelsz rá.
De tény, elég sok nő vágyik az elnyomásra, és persze az erő is vonzza őket, és mivel az erőszakoskodó férfiakat erősnek látják, sok nő van, aki ragaszkodik az ilyenekhez.
De az, hogy aki lovagias lenne, az lesz a szemét, ez nettó ostobaság. Azt legfeljebb puhap*csnek tartja a nők egy része.:)
Drága kérdező... ha ennyire ragaszkodsz az álláspontodhoz (nyilván, mert még nem volt szerencséd normális nőhöz) akkor keress egy tetszőleges nőstényt, bájdorogj neki egy hétig, utána sz.rd le a fejét, adj neki egy hatalmas átszállót, és meglátjuk, hogy valóban ezt igénylik-e a nők. Nem igazán értem, hogy hogy lehetsz ennyire elvakult, nyilván az elkeseredettségedből fakad, megértem. Mindenki próbál valami - rajta kívülálló - okot keresni a kudarcaira, de könyörögve kérlek, legalább a válaszokat gondold már át.
Az, hogy nincs párod, az nem azért van, mert nem tockost adsz az asszonynak puszi helyett, hanem mert eddig nem akadtál olyan lányra, aki hozzád hasonló értékrenddel bírna. Ettől ne a nők (úgy összességében) legyenek már a hülyék. Szerinted ahol nem egy férfiúi pofonnal indul a reggel, ott a feleségek egytől-egyig dominánsak? Ugyanmár...
19L
Figyelj, én egy olyan férfi gyereke vagyok (18 éves lány), aki a feleségét, azaz édesanyámat évekig verte, ahogy olykor engem is. Az apám az apám, így akarva-akaratlanul szeretem, de ettől függetlenül nem bírom elfogadni és megbocsátani amit tett velünk. Ezt csak az tudja megérteni, aki hasonlót átélt. Nem általánosíthatsz...egyáltalán nincs úgy, hogy a nőket verni kell. Gondolj arra, hogy nemek közötti egyenjogúság. ^^ Ha valami nem tetszik egy nőnek, akkor ő is verje meg a férjét? Ugye milyen nevetséges? Sosem fogom megérteni, hogy emer és ember között, akik valaha szerették egymást, hogy fajulhat tettlegességig a dolog..vagy épp brutális szintű lelki terrorig. Ez kezelendő az erőszakosságot elkövetők esetében.
A válasz a kérdésedre: nem, egyáltalán nincs így. Előfordulhat egyes nők esetében, hogy nem elégedettek a jelenlegi partnerükkel és talán bántásképp, vagy éppen mert nincs más, jobb összehasonlítási alapuk, az erőszakos ex pozitív tulajdonságaival vetik össze a jelenlegi férfi negatívumait.
Ettől függetlenül..SOHA NE ÜSS MEG EGY NŐT ha nem érdemli meg. Egy-egy pofon belefér az élet kavalkádjába. Mindenkinek vannak feszült pillanatai és olykor a másik fél meg is érdemel valami határozott cselekedetet..akár pofont. de ennyi!
"Úgy vettem észre, hogy némelyik nő, szinte igényli hogy jól összeverjék az arcát, porig alázzák. Mert ha a pasi nem ezt teszi, hanem a nőt egyenrangú félként kezeli, akkor a nő már fölényben érzi magát"
Az a férfi, aki képes egy nőt összeverni és porig alázni, sose fogja őt egyenrangú félként kezelni. És megfordítom: az a férfi, aki tiszteli a nőket és egyenrangú félként kezeli őket, sosem emel kezet.
A legtöbb nőnél sajnos így van
A normális kapcsolat az nekik uncsi,ezért inkább bevállalnak ilyen "izgalmas" kapcsolatokat.Az ilyen pasikat nevezik igazi férfinak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!