A nőket tényleg ütni-verni és kihasználni kell? Akkor fog csak tisztelni egy férfit?
Megfigyeltem már, hogy amelyik férfi tisztességesen, lovagiasan viselkedik egy nővel, az a férfi lesz a nő szemében a szemét, a rossz.
Amelyik pasi meg kihasználja, össze-vissza veri, azt fogja tisztelni, az lesz a jó pasi.
Több nőnél is tapasztaltam már, amelyik pasi kihasználta, megb*szta és utána dobta mint egy rongyot, mindenféléket hazudozott az a pasi volt a nőnek a szent.
Egy másik nőt a férje csalta, otthagyta 3 gyerekkel és lelépett egy másik nővel. Mégis az után sóvárgott, az volt neki a tökéletes pasi.
Velem is megtörtént már egy ilyen eset. Az előző barátnőmet a volt férje, rendszeresen verte. Terhesen is, úgy megverte hogy elvetélt. Mikor már elváltak és mi együtt voltunk, akkor is kereste a volt férj társaságát, közölve ők csak barátok. Mikor én ezt szóvá tettem, engem hurrogott le, én voltam a rossz a szemét.
Tényleg igaz az az elmélet, miszerint a nőket ütni-verni kell, kihasználni mert egy férfit, csak akkor fognak szeretni és tisztelni.
Vagy ez csak valamiféle elégtétel lehet, hogy ők is egy másik pasinak átadhassák azt a sok rosszat, amit velük is csinált egy másik hapsi?
A legtöbb nő. Hmm...
7 milliárd ember él a Földön, kb. a fele nőnemű, ez 3,5 milliárd, a "legtöbb" arra utal, hogy több, mint a fele, az több mint 1,75 milliárd nő.
Anyám!
Ha szétvered egy EMBER fejét, nem tisztelni fog, hanem félni tőled! És ez a kettő nem egyenlő egymással!
Egyébként ha már saját példáknál tartunk! Nekem volt egy olyan pasim, akinek akkor is igazat kellett volna adnom, amikor nyilvánvalóan nem volt igaza. És ha ellenkeztem, fel volt háborodva, hogy nem tisztelem és nem nézek fel rá! Hát nem is! Mert nem attól férfi a férfi, hogy mindig igaza van, még akkor is ha nem...
"Velem is megtörtént már egy ilyen eset. Az előző barátnőmet a volt férje, rendszeresen verte. Terhesen is, úgy megverte hogy elvetélt. Mikor már elváltak és mi együtt voltunk, akkor is kereste a volt férj társaságát, közölve ők csak barátok. Mikor én ezt szóvá tettem, engem hurrogott le, én voltam a rossz a szemét. - ehhez pedig csak gratulálni tudok, a párodnál valami nyilvnvalóan nem kerek!
szerintem van igazad benne kérdező...persze, most jöhetek azzal, hogy ne általánosits...mert nem minden nő ilyen...sőt...de nagyon sok olyan van, aki tényleg azt igényli, hogy alárendelt szerepbe kerüljön...ismerek is nem egy ilyet...lányka terhes lett, a pasija üti vágja...mindig lehurrogja, hogy milyen szemét...aztán ujra vele van...vagy egy másik, akit szintén folyton aláznak, kb megmondja, mit hogy csináljon, gondoljon..a srác csak magára gondol stb....és ez csak két példa...még ezer ilyet tudok mondani...sőt, volt hogy én is sokáig egy rossz kapcsolatban voltam...igaz, a mi kapcsolatunk nagyon sokáig szinte tökéletesen müködött...aztán fokozatosan elromlott...tény, hogy nem voltam ütve verve stb...de bántott sokszor...én nem birtam, nem szerettem, kiléptem és normális kapcsolatban vagyok mással...ugyhogy igen, ugy gondolom, hogy vannak defektes nők...
23L
29!
Van igazság abban amit mondasz, evolúciós szempontból is, de annyit megemlítenék, hogy a dominancia jele nem feltétlen a fizikai erőszak. És sok erőszakos férfi társadalmilag alacsony státuszú, tehát amit írsz az inkább a sikeres férfiakra vonatkozik, ehhez nem feltétlen társul erőszak, és ettől még tényleg nem világos, hogy egy csóró erőszakos pasi mellett minek maradnak meg a nők.
30. voltam. (Nem én pontoztalak le.)
Dominanciát higgadtsággal, bölcsességgel, határozottsággal is ki lehet mutatni.
Nőként én rettentően nagyra tudom értékelni, amikor egy férfi konfliktushelyzetben is nyugodt tud maradni és ezzel a higgadtsággal kezeli a helyzetet - no meg határozottsággal.
Ha valaki verekedésre adja a fejét (egyetlen kivétel, ha önvédelemről van szó, bár akkor is inkább fusson), akkor átváltozik a szememben egy hangosan rikácsoló, civilizált eszközök híján levő csimpánzzá. Lehet, hogy másnak sikerül, de én nem tudnék felnézni egy ilyen férfira. Sőt, férfinek sem nevezném, hanem összeszedetlen kisgyereknek, aki odacsap, mert más eszköze nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!