Hogy dolgozzam fel, hogy a férjem megcsalt egy 20 éves lánnyal?
30.
Ismerek sok harmincas nőt, aki nincs leharcolva és valószÍnüleg röhögve hajtana el téged. Az, hogy neked bányarémek jutnak, az csak téged jellemez. Egyébként azért is utasÍtson vissza 20 éves lányokat, mert egy, nevetséges lesz, kettő, elég sok veszÍteni valója is van. Egy-egy alkalommal lehet jó egy 20 éves egy negyvenesnek, de vele élni már fárasztó lesz.
# 25/31 ma 11:15
Az ilyen pasitól mentsen meg a Jó Isten!
23N
# 28/32 ma 18:37
Mekkora assfej vagy barátom!
Könyörgöm legalább Te NE SZAPORODJ!
23N
sok mindent meg tudunk adni egymásnak,de x év után van amit már nem: egy 20 éves test,az újdonság varázsa..
ezt igazából mind2 félnek tudomásul kéne vennie. azt h nem adhatom ezt meg és azt h nem kaphatom ezt meg a másiktól.
ha nem megy,jön a megcsalás,amit nem feltétlenül kell válással büntetni sztem,hisz mindenkivel előfordulhat h elmegy az esze. a nőkkel is. mérlegelj
én nem azért dobnám ki, mert lefeküdt valakivel, szerintem ezért ostobaság felrúgni egy család életét, végül is kell a szex, testi vonzalom, kaland, izgalom mindenkinek, amit egy hosszútávú kapcsolat nem tud kielégíteni, (akit ez nem mozgat meg az vagy sosem élte át, milyen az, vagy alszik...)
én azért büntetném egy kicsit, mert olyan hülye volt, hogy hazavitte a lányt a közös ágyba. :D legyünk már egy kicsit disztingváltabbak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!