Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy dolgozzam fel, hogy a...

Hogy dolgozzam fel, hogy a férjem megcsalt egy 20 éves lánnyal?

Figyelt kérdés
a történet röviden, hogy rajta kaptam a férjem míg egy 20 év körüli lánnyal hempereg. természetesen kidobtam a közös házból és nem szándékozok megbocsátani. persze ő jön, hogy megbánta meg stb... nem értem miért kellett ez neki mikor én megadtam neki mindent, legalábbis úgy érzem. a másik hogy egy ilyen fiatal lánnyal csalt meg, nehezen tudom feldolgozni. ő 43 én 38
2012. júl. 23. 19:21
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
74%

Tényleg szemétség volt a férjedtől, ahogy előttem is írták. Nagyon sajnálom, hogy így alakult.

De nem tudok tanácsolni semmit, mert nem ismerlek titeket.

Olyan leírásba meg nem kezdek, hogy kinek mit kellett volna csinálnia. Az előző hozzászólásokban volt minden. Hogy a feleség miért nem ment le kutyába a kapcsolatukért, hogy a szerető biztos csak pénzre pályázik, hogy a férjet csak a farka irányítja... Mind lehet igaz és mindnek az ellenkezője is.

Azt meg, hogy egy-két hozzászólásban az összes férfit kerek-perec elhordják mindennek, még nőként is rossz volt olvasni.

2012. júl. 24. 08:24
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd el ezt a könyvet:

[link]

Nekem nagyon sokat segített, mikor a férjem megcsalt.

Elsődlegesen hűtleneknek szól, de érdemes megnézni a másik oldalt!

2012. júl. 24. 10:45
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnállak, és nagyon együtt érzek veled. Bár tudom most a sajnálat nem sokat segít rajtad. De ezt még olvasni is rossz volt! Nem tudom segít-e de van egy film az elromlott kapcsolatokról hogy hogyan kell helyrehozni, esetleg nézd meg. nagyon szép mély érzelmekkel teli film:

http://www.youtube.com/watch?v=9O0YPoOk8gM

sok sikert az élethez! <3

2012. júl. 24. 11:06
 24/41 Bence_ ***** válasza:

ma 11:06

Ez egy nagyon jó film :)

2012. júl. 24. 11:10
 25/41 anonim ***** válasza:
23%
Most ezen mit kell csodálkozni? Azért 30 fölött elkezdenek a nők tramplisodni, meg lógnak rajtuk a dolgok, mi férfiak meg ekkoriban vagyunk a toppon minden tekintetben. Hülye lett volna kihagyni egy 20 éves sunát. Vagy belenyugodsz az ilyesmibe és megbocsátod neki, vagy egyedül öregszel meg.
2012. júl. 24. 11:15
 26/41 anonim ***** válasza:
70%
utolsó, de egy végbél vagy, amolyanról mint hűségről mint erényről nem hallottál még? Gondolom nagyon sokat segítettél most a kérdezőnek a történtek feldolgozásában. Remélem megcsalnak még az életben párszor.
2012. júl. 24. 17:47
 27/41 anonim ***** válasza:
88%

Ha 1 x megcsalt...bármikor megismételheti.

Sajnos apum is ilyen volt...mindene megvolt amit akart...de semmi.nem.volt neki elég.

A farka.vitte mindenhova...és így nőttem fel....

Az a bizonyos második esély persze megadhato..de azt te tudod h.megéri e...

2012. júl. 24. 18:16
 28/41 anonim ***** válasza:
37%

# 26

Hallottam róla a tündérmesékben. Csak a valóságban nem létező dolog. Mutass egy 40 év körülit aki visszautasítana egy csinos 20 évest. Persze vannak olyanok, a homik akiknek alibiből van feleséük meg az impotensek. Rajtuk kívül nincs olyan aki azt mondaná hogy kössz de hazamék a feleségemhez aki már igénytelen, le van harcolva és két gyerek után már harangozni lehet benne.

2012. júl. 24. 18:37
 29/41 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Nem vagyok leharcolt, adok magamra, nem tudom miért kell ezt feltételezni egyből.
2012. júl. 24. 19:23
 30/41 anonim ***** válasza:
52%

Persze tudjuk gyk-n senkise leharcolt 30 felett, azért van egy nap 30 "mért csal meg a férjem mikor mindent megadok neki 150 kiló vagyok és félévente egyszer szexelünk" kérdés.

tükör rulZ

2012. júl. 24. 19:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!