Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy dolgozzam fel, hogy a...

Hogy dolgozzam fel, hogy a férjem megcsalt egy 20 éves lánnyal?

Figyelt kérdés
a történet röviden, hogy rajta kaptam a férjem míg egy 20 év körüli lánnyal hempereg. természetesen kidobtam a közös házból és nem szándékozok megbocsátani. persze ő jön, hogy megbánta meg stb... nem értem miért kellett ez neki mikor én megadtam neki mindent, legalábbis úgy érzem. a másik hogy egy ilyen fiatal lánnyal csalt meg, nehezen tudom feldolgozni. ő 43 én 38
2012. júl. 23. 19:21
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
35%
Én is 38 vagyok, álljunk bosszút! :D
2012. júl. 23. 20:17
 12/41 anonim ***** válasza:
87%
Kapuzárási pánik, valószÍnüleg minden összejött neki. A pánik, egy lány. Én beszélnék vele, mert lehet helyre lehetne még hozni.
2012. júl. 23. 20:37
 13/41 anonim ***** válasza:
95%
Egyetértek azokkal,akik szerint szólni kell, ha valami nem tetszik, nem működik, nem a megcsalás a megoldás, és az sem, ha kijelentjük: mindkét fél hibás. Neked kell megérezned, eldöntened, merre akarsz/tudsz menni. Sajnálom, hogy ez történt veled.
2012. júl. 23. 21:13
 14/41 anonim ***** válasza:
89%

Tudom, nehez, de meg kell ot hallgatnod. Ha oszinte, akkor beszeltesd, teritse csak ki a lelket nyugodtan, valaszoljon minden kerdesedre, tudj meg mindent a dologrol.

Nem muszaj megbocsatani, de talasztalatbol mondom: amig az o oldalarol nem tudod meg konkretan, hogy miert tette, addig nem fogsz tudni tovabblepni.

Szepen ki fog derulni, hogy nem te voltal a ludas, ha adtal is esetleg pici indokot, akkor sem kellett volna ezt tennie.

Ha megerted, hogy a ferjes sajat bevallasa szerint sem te tehetsz errol, csak siman o funkcionalt gerinctelem f.rokkent es gyenge volt, akkor nem lesz onertekelesi problemad.

2012. júl. 23. 21:30
 15/41 anonim ***** válasza:
79%
jaj hát nem gondolod majd őszintén válaszol mindenre??úgy is azt mondja amit hallani akar,amivel kijöhet a carból..Máskor is megfogja tenni,csak óvatosabban nehogy lebukjon.
2012. júl. 23. 21:45
 16/41 anonim ***** válasza:
39%
Ha engem ennyivel fiatalabb lánnyal csalnának meg, lehet elkezdenék magamra,a külsőmre adni újra...
2012. júl. 23. 22:12
 17/41 anonim ***** válasza:
40%
Egy 20 éves lánynak egy 40 éves nem érhet a nyomába és kész.Itt a férj a hibás,mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát,könnyű mindig a feleséget hibáztatni.A pasi most leírta magát,ennyi.Annak a fiatal lánynak meg úgyis csak a pénze miatt kellett,ha majd kiforgatja a vagyonából,majd magára marad.
2012. júl. 23. 22:32
 18/41 Bence_ ***** válasza:
58%

Örülök, hogy ennyi tapasztal ember van itt aki csak az egyik fél igazából össze rak egy objektív képet.

Mi van ha elbeszéltek egymás mellett? Férj 100 elmondta mit szeretne de a neje nem hallotta meg.

Néha én vannak olyan nők akik arról panaszkodnak, hogy a párjuk nem figyel rájuk, nem érti meg őket. Fordítva ez nem lehet?

Férj őszinteségében kár kételkedni, ennyi erővel az összes emberi kapcsolatában kételkedhetne.

2012. júl. 23. 23:06
 19/41 anonim ***** válasza:
77%
dobd ki végleg. nincs ezen mit túl beszélni, a pasiból van duma meg teljesen igaz, minden pasi megcsalja a feleségét.
2012. júl. 23. 23:32
 20/41 anonim ***** válasza:
76%
hú b. én ezt nem bírnám ki. Szorítok érted, még előtted az élet. 43-ban még nem túl korai ez a kapuzárási pánik? Nagyon könnyen félremegy egy kapcsolat, nagyon könnyű elrontani. De ez akkor is szemét dolog volt a férjedtől.
2012. júl. 23. 23:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!