Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan dolgozzam fel azt, hogy férjem 20-on éve évekig megcsalt az exével és mostanság drüt ki a neten keresztül?
Hogy dolgozd fel?
Szerintem sodrófával, falapáttal, és mindennel, ami a kezed ügyébe kerül! És harapj bele a farkába sz..s helyett.
És a szem láttára vagdosd a földhöz a legkedvesebb dolgait és az étkészletet...
Ez nem teszi semmissé a dolgokat, de talán kicsit átérzi majd a csalódásodat ő is, és picit megkönnyebbülsz, miután levezetted a fezsültséget magadból...
Utána meg menj el a barátnőiddel hétvégére és pasizz be, csald meg, tombold ki magad...
Ha mindez megvolt, majd pár hét múlva beszélgethettek egy tea mellett a folytatásról és az érzelmeitekről...
Kedves 15:38 nagyon kulturált vagy, gratulálok. Persze ilyenkor mindenkiben vagy egy csomó indulat, csak a törés-zúzással nem ér el semmit, ahogy a bosszúval sem.
Válj el, kezdj új életet, és bizonyítsd be magadnak meg a világnak, hogy egyedül is rengeteget érsz, és nincs szükséged arra a szemétre.
Előző: Majdhogynem azt írod, hogy sunnyogjon el!
Szerintem 20 év után ennél egy kicsit több jár neki!
Joga van felháborodni, számon kérni, jelenetet rendezni, akár kiborulni és közölni a másikkal, és éreztetni is, hogy mekkora egy szemét volt!
Kedves kérdező: Csak emelt fővel!!
egyetértek előttem szólóval...
valamint kérdezem, hogy ez még tart???
És arra nem gondoltál, hogy ha ilyesmire képes volt, vajon hány egyéjszakás kalandja volt még, amit már "lefelejtett"?
Hány éves vagy amúgy? Én a helyedben vagy válnék vagy szeretőt tartanék mellette. Vagy mindkettő. De feldolgozni azt nem tudnám, akárki akármit is mondd. De nem értem, hogy lehet, hogy ennyire félreismerted?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!