Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam ezt fel? Miért tette ezt?
Szerelmes voltam egy lányba. 3 hónapig ismerkedtünk, nagyon nehezen bízott meg bennem, mert a volt barátja megcsalta, de végül közel engedett magához. Egymásba szerettünk, összejöttünk de aztán 10 nap után szakított, mert állítása szerint nem érezte, hogy szeretem, meg kitalált mindenféle kifogást. Futottam hónapokig utána, próbáltam bebizonyítani, hogy igen is szeretem és nekem nem kell más. Nemrég derült ki, hogy már az összejövésünk napján lefeküdt valaki mással, utána meg még több fiúval. Azt mondta azért, mert nagyon fájt, hogy az exe megcsalta és akkor fájjon másnak is, és ettől jobb lett neki.
Én nem értem hogy tehette ezt velem. Hogy miért nem lehetett akár egy kicsit is szeretni, legalább emberileg, ha már annyit vígasztaltam, ott voltam neki, törődtem vele. Nem értem ezek után még hogy kelthetett bennem bűntudatot, hogy én sosem szerettem, és hogy hagyhatta, hogy emésszem magam emiatt. Hogyan bízzak meg másokban ezek után? Hogy lehet ilyen egy "ember"?
ne legyél már fatökő te facfej.
lépj tovább...csak 1 ribanc szajha volt...semmi több!!!
"Egy kedves, csendes, rendes lányként ismertem meg. Nem az a tipikus plázap*csa vagy ilyesmi, akiből kinézné az ember"
de mégis megcsalt több fiúval. Lépj tovább és ne is foglalkozz vele. Hidd el nekem az ilyenektől óvakodni kell. Talán tapasztalatnak jó volt......de, hogy ezért rosszul érezd magad vagy negatívan tekints a jövőre, esetleg a csajozásra vagy a párszerzésre értelmetlen.....mert 1 durcás hülye ribanc szajha volt.....
ennyi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!