Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy dolgozzam ezt fel? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzam ezt fel? Miért tette ezt?

Figyelt kérdés

Szerelmes voltam egy lányba. 3 hónapig ismerkedtünk, nagyon nehezen bízott meg bennem, mert a volt barátja megcsalta, de végül közel engedett magához. Egymásba szerettünk, összejöttünk de aztán 10 nap után szakított, mert állítása szerint nem érezte, hogy szeretem, meg kitalált mindenféle kifogást. Futottam hónapokig utána, próbáltam bebizonyítani, hogy igen is szeretem és nekem nem kell más. Nemrég derült ki, hogy már az összejövésünk napján lefeküdt valaki mással, utána meg még több fiúval. Azt mondta azért, mert nagyon fájt, hogy az exe megcsalta és akkor fájjon másnak is, és ettől jobb lett neki.

Én nem értem hogy tehette ezt velem. Hogy miért nem lehetett akár egy kicsit is szeretni, legalább emberileg, ha már annyit vígasztaltam, ott voltam neki, törődtem vele. Nem értem ezek után még hogy kelthetett bennem bűntudatot, hogy én sosem szerettem, és hogy hagyhatta, hogy emésszem magam emiatt. Hogyan bízzak meg másokban ezek után? Hogy lehet ilyen egy "ember"?

2011. nov. 2. 13:41
 1/9 A kérdező kommentje:
Én nem dobálózok úgy a lányokkal meg az érzelmekkel, szóval ne mondjátok, hogy én is dugjak meg ilyenek. Nekem ez nem megy így. Engem érdekelt a lelki világa, az érzései, szeretni akartam. Ronda sem vagyok, sosem bántottam, egyszerűen nem értem hogy viselkedhet így valaki 20 évesen.
2011. nov. 2. 13:43
 2/9 anonim ***** válasza:

ne legyél már fatökő te facfej.

lépj tovább...csak 1 ribanc szajha volt...semmi több!!!

2011. nov. 2. 13:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Egy kedves, csendes, rendes lányként ismertem meg. Nem az a tipikus plázap*csa vagy ilyesmi, akiből kinézné az ember.
2011. nov. 2. 13:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Sajnos azt kell, hogy mondjam, amit az előző, csak szebb szavakkal. Ez a lány nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele, bár tudom könnyű mondani, ha szeretsz valakit. Nem tudok erre mit mondani, próbálj meg más lányt keresni magadnak, ne zárkózz be, menj ismerkedni, találkozz a barátaiddal, előbb-utóbb úgyis jön majd valaki más aki meg fogja becsülni a törődésed. Sajnos hogy hogy bízzál meg másban, azt nem tudom, de ne általánosíts úgy ahogy ő.. mert ő elméletileg azért baxott ki veled, mert vele is ki baxott az előző partnere. Te ne süllyedj le erre a szintre. :) És nyugi, találni fogsz olyat, aki meg fog becsülni. :))) Sok sikert
2011. nov. 2. 13:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem járok bulizni, nincs egy hordányi haverom, nem járok el inni ide oda, mert egyszerűen nem vagyok ilyen. Régebben aztmondta ez tetszik neki bennem. Nem vagyok könnyen ismerkedős típus, legalábbis életben nem nagyon megyek oda senkihez, kissé szégyenlős vagyok. Az meg mással lenne kicseszés, ha azért szedném össze, hogy elfelejtsem őt.
2011. nov. 2. 13:50
 6/9 anonim ***** válasza:

"Egy kedves, csendes, rendes lányként ismertem meg. Nem az a tipikus plázap*csa vagy ilyesmi, akiből kinézné az ember"

de mégis megcsalt több fiúval. Lépj tovább és ne is foglalkozz vele. Hidd el nekem az ilyenektől óvakodni kell. Talán tapasztalatnak jó volt......de, hogy ezért rosszul érezd magad vagy negatívan tekints a jövőre, esetleg a csajozásra vagy a párszerzésre értelmetlen.....mert 1 durcás hülye ribanc szajha volt.....

ennyi!!!

2011. nov. 2. 13:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Örülj neki,legalább még időben megláttad az igazi arcát.Értelmes lány ilyet nem csinál egy olyan fiúval,aki rendes volt vele.A legtöbb ember is csalódott már másokban,de mégsem lesz belőlük egy ilyen utolsó kis szemét,aki össze-vissza kefél mindenféle fiúkkal,mikor éppen történhetne vele valami jó is.Majd később rájön,aztán visszasír téged.De ne add fel,vannak még rendes emberek is.Lehet,hogy ez a csaj sem volt olyan,amilyennek leírtad(csendes,kedves stb.),csak te láttad őt ilyennek,mert tetszett neked.Maradj rendes fiú,és ne add fel,sok sikert!
2011. nov. 2. 16:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Ilyen viselkedést a legnagyobb sérelmek sem indokolhatnak, csak az érzéketlenség.
2011. nov. 2. 20:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Lépj tovább,hidd el nem minden csaj ilyen! Ez elég undorító dolog volt a csajtól,de nem baj,majd visszakapja ő is valakitől.
2011. nov. 10. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!