Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "ilyen"mindenki mostanság? Tobbi lent
Ebből nem igazán lehet megállapítani. Mit csinálsz szabadidődben, milyen az életviteled(: bulizol-e, eljársz valahova szórakozni stb), hogyan viselkedsz másokkal? Nyitottabb vagy, vagy kissé visszahúzódobb, esetleg zárkózott? Amúgy meg sok fiatal nem akar komoly kapcsolatot, csak szexet. Örülj neki, hogy legalább őszinték és nem vernek át.
20/F
létezik, én épp egy normális kapcsolatra vágyom egy normális, kedves szeretetre méltó lánnyal, de én nem tetszem egy lánynak sem, mert vékony, alacsony és ronda vagyok
21/F
Lehetséges hogy olyan jó csaj vagy hogy félnek tőled a fiúk és ez most így lehet hülyén hangzik (sőt szinte biztos XD ) Mert régen én is hülye voltam azzal a lánnyal aki tetszett. Gondolok én ilyenre hogy hülyéskedtem vele beszólogattam (de csak finoman) meg b**ogattam mert nem tudtam mit mondjak neki vagy tegyek hogy egyáltalán vele legyek mint kapcsolat :$$
szóval hidd el van még remény vannak normális fiúk RENGETEG!! Csak jó helyen kell keresni ;)
Remélem segítettem valamit :)
F.19
Szia!
Az lehet, hogy te csak a nagymenű, nagyon jóképű, és nagyon népszerű srácokkal szeretnél összejönni, mert neked ilyen az elvárásod. De azt írod te "átlagos" lány vagy, és nekik meg nem kellesz mert nem tartanak elég jó csajnak. Vagy max egy alkalomra bevállalnának azért, de többre nem. Hát én pl. nem a szexre megyek elsősorban, ezért is vagyok még szűz, pedig elmúltam már 20 éves. De a lányok is néha gyerekesek. PL. már egyből 1 randi után beírják, hogy járnak egy sráccal, 1-2 hét után meg áradoznak hogy imádlak, csak téged szeretlek, mindörökké veled maradok stb...nem csoda hogy ezzel így elijesztik a fiúkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!