Férjnél vagyok, mi lenne jobb megoldás?
Te kit szeretsz? Azzal élj, akit szeretsz!
Ha ez a gyerek apja, akkor a gyerek is jól járt.
nem tudom, te hogy tudod ezt összeegyeztetni magadban, én nem tudnám. Ha el akarsz válni, akkor válj el. Ez független attól, hogy a férjed mit akar, mibe egyezik bele vagy mivel fenyegetőzik.
Szereted? szerinted jó lesz a házasságotok? Ha úgy gondolod, hogy igen, akkor ne válj el.
De dönts te, úgy ahogy a lelkiismereted és a jövőképed diktálja és ne hagyd zsarolni magad.
Ha mindketten szeretnek, és a babát is, akkor már csak az a kérdés, hogy te kit szeretsz, kit választanál. A férjedben mindig benne lesz az a tüske, hogy az a baba nem az ő gyereke, erre számítanod kell.
Döntő kérdés még: Miért szeretnél/szerettél volna válni?
Nem szereted a férjed, nem tőle vársz gyereket, viszont mégis vele vagy, mert öngyilkossággal fenyegetőzik. Miközben folyamatosan a szemedre veti a történteket. Emellett szerelmes vagy a gyereked apjába...
Szerintem egyszerűen hagyd el a férjed, mielőtt még megszületne a gyerek! Aki öngyilkossággal zsarol, mert érzi, hogy másképp nem tud megtartani, az nem méltó arra, hogy vele maradj! Ha tényleg öngyilkos lesz, úgy kell neki... Ahelyett, hogy őis új életet kezdene, egy olyan nőért harcol, aki már nem érez iránta semmit: ennél nagyobb ostobaságot még elképzelni is nehéz!
A gyereked apja szeret téged és a babátokat, és te mégis elhagyod egy idegbeteg pasi miatt, aki iránt már régen nem érzel semmit, és boldogtalan vagy mellette?
hát nem valami egyszerű a helyzeted:(
melyik férfit szereted úgy igazán? melyikőjük hajlandó gondoskodni rólad és a piciről?(a férjed "bevállalná" a gyerekedet?) a másik férfi nem tartana igényt a gyerekre?(mert ha apasági pert indít, és kiderül dns teszttel, hogy övé a gyerek, akkor lesz láthatási joga stb) azt hogy viselné az amúgy is labilisnak tűnő férjed?
nem akarlak megsérteni, és ítélkezni, de szerintem a házasságodnak már rég vége, ha mástól vársz babát...:(
ha válni akarsz, tedd meg, a férjed szerintem csak zsarolni akar...
Szerintem egyszerű helyzet. Gyereket vársz, szereted az apját, ő is téged. Mi a kérdés?
Mit fog szólni a gyerek, ha mással nevelteted fel? Nem az apjával? Ezt nem tudod neki megmagyarázni.
Rosszul tetted, hogy nem váltál el , mielőtt újat kezdtél. De ezen késő keseregni!
Ne kínozd tovább a férjedet, gyorsan hozz létre tiszta helyzetet!Költözz a lehető leghamarabb a gyereked apjához, ahogy vagy, a többit majd onnan elintézed. És máskor előre gondolkozz.
Négy embert nem csaphatsz be egy életen át!
Rosszul csináltad, a férjednek fájdalmat okoztál! de ezen már nem segít he négyen szenvedtek a sírig akár!
Mit értessz az utolsó mondaton? Mit vállalnál?
A jelenlegi férjed majd feldolgozza a hiányodat. Ez az ő problémája. Neked a gyermeked normális életét kell biztosítanod. Lehetőleg az édesapjával!
Mit érez, ha a nevelőapja mindig kis fattyúként kezeli majd? és a féltestvérei? Ne tolj már ki vele! Főleg, hogy az apját szereted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!