Hogyan védjem meg magam?
Tehát, az a gond,hogy az apám elég erőszakos otthon...
Van olyan érzésem, hogy ma éjszaka is verekedni fog,én ezt már nem bírom.
Próbáltam vele értelmesen beszélni, kedvesen, alázatosan de sehogy nem megy.
Szerintem nincs minden rendben a fejével...
Hiába fekszünk le korán aludni, megjön és kicibál minket az ágyból és rángat minket akár egy rongybabát.
Nagyon félek a ma éjszakától is...
Meglehet nem fog veszekedni az éjjel de mi lesz ha mégis?
Nem tudom mit csináljak, megverni nem tudom mert még csak 14 éves vagyok ráadásul lány.
Nagyon hálás vagyok a válaszaitokért.
Anyukád tud erről? Netán őt is bántja?
Mindenképpen külső segítség kellene... most menekülési útvonal lehet egy tábor vagy ilyesmi, de a ma éjszaka... mi lenne, ha egyszerűen kulcsra zárnád belülről az ajtót? 14 évesen nemigen tehetsz semmit azon kívül, hogy segítséget kérsz!
Igen anyukámat és engem is bánt, mostanában szinte minden éjszaka.
Anyukámra féltékeny de alaptalanul persze.
Ha iszik akkor általában agresszívebb.
Keresd fel a védőnődet és beszéljétek meg a részleteiben is a helyzetet, szerintem segíteni fog, és bízhatsz benne. ( Az iskoládban van fogadóórája, ilyen problémával lehet keresni, vagy ha nincs iskolavédőnőd,a kkor, agészségházban, orvosi rendelően meg tudják mondani, hogy hol találod a lakóhelyeden.)
Esetleg csináltassatok zárat a szobádra. De hosszútávon kell majd valami megoldást találni.
Anyu is elszeretne válni de apu fenyeget hogy ha megtesszük csak néhány napig élünk...
Márpedig élni jó...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!