Hogyan védjem meg magam egy rosszindulatú embertől?
Ne az amulettől várj segítséget.
És ne is ilyen ezós dolgoktól.
Állj a sarkadra, szólj vissza, állj ki magadért.
Ha kell, emeld fel a hangodat.
Akkor is, ha nem ilyen vagy, meg kell tanulnod megvédeni magadat.
Velem ugyanez volt, egy nem normális, rosszindulatú nő pokollá tette az elő 3 hónapomat az első munkahelyemen.
Tűrtem, tűrtem, nem szóltam, mert elég békés természet vagyok, de aztán egyszer betelt a pohár.
Megkért, hogy vigyem el a levelét a postára, én mondtam, hogy oké. Fogta utána a levelet, és eldugta egy csomó papír alá, én meg elfelejtettem keresni, azt hittem ott van a többi között, így ezt a levelet nem adtam fel.
Jövök vissza, fogta a levelet, és mutogatta, hogy: Na, igen direkt eldugta, meg akarta nézni, hogy átnézem-e a postát, és fontos-e nekem az ő levele annyira, hogy utánakérdezzek, észreveszem-e, hogy nincs ott. Mert én ilyen megbízhatatlan vagyok, pocsék munkaerő, nincs bennem talpraesettség stb...Megjegyzem, privát levél volt, nem a munkához kötődő.
Tehát elvileg közöm sem lett volna hozzá.
Na, ekkor lett elegem, és úgy leordítottam a fejét, hiába volt igazgatóhelyettes, és anyám korú, hogy az egész iroda csak bámult. Úgy elküldtem a bánatba, hogy azt sem bántam volna, ha kirúgnak ezért.
De nem rúgtak ki, és úgy megjámborodott ez a hülye p.icsa, hogy attól fogva drágámnak, meg édesemnek hívott.
Úgyhogy nem kell ide amulett, csak nyisd ki a szádat!
Sok sikert!
24/L
Jóindulattal.Legyél hozzá kedvesebb és lássa rajtad,hogy szereted és tényleg szeresd is próbáld a jó oldalát nézni mindenben,ha tényleg rosszindulatú akkor ettől kinyiffan.
Ha meg nem rosszindulatú akkor jól kijöttök majd ezek után.
Köszönöm a tanácsokat, megfogadom őket. Hátha jobb lesz. Bár már azon is elgondolkodtam, h felmondok, csakhogy egyenlőre nincs helyette másik. A két szép szememért meg ugye nem adnak kenyeret a boltban.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!