Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 évesen meddig engednek el...

15 évesen meddig engednek el titeket? Tudom h volt már rengeteg ilyen kérdés, de az bulizással foglalkozott. én arra gondolok hogy pl. városba meddig maradhattatok.

Figyelt kérdés
Én egy kis városban lakok, a központban, de még így is 9re haza kell jönnöm, buliba pedig nem is mehetek. és minderre azt mondják mivan ha megerőszakolnak. Valamilyen szinten megértem őket, de basszus nem tarthatnak itthon örökké ilyen burokban.
2012. júl. 20. 22:29
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Budafokig. De elmentem titokban Újpestre is néha.
2012. júl. 31. 09:49
 32/37 anonim ***** válasza:
Mellesleg kérdező,te még is mi a fasz* akarsz enni 9-kor?? Ugyab már,kocsmázni meg bulizni akarsz, és megint miaz hogy érettségi után már nem lesz erre időd , most kell bulizni....TE tényleg ennyire HÜLYE vagy?1. utána is bőven lesz időd, 15 évesen nem tudom hogy miért kell ennyire "buliba akarok menni,buliba akarok menni" kis tini riba*cnak lenni.Szánalmas vagy.
2012. aug. 1. 22:35
 33/37 A kérdező kommentje:
Nem bírod felfogni hogy nem bulizni meg kocsmázni akarok?!Mi közöd van hozzá hogy mit akarok enni kilenckor?!Ha bent vagyunk a városban este akkor inkább beszélgetünk barátnőimmel meg sétálunk,de nem bulizok!Fogd már fel hogy nem minden 15 éves lány jár kocsmába!Bulizás alatt azt értettem hogy ilyen osztály szintű,amit egyikünknél tartunk.De nem piálós!
2012. aug. 2. 22:44
 34/37 anonim ***** válasza:
Már nem azért(előző vagyok)de ezeket NAPPAL is meg lehet csinálni...és akkor még jobb is-.-
2012. aug. 3. 16:08
 35/37 A kérdező kommentje:
És mégis mit csináljak ha nappal nem érnek rá?-.-
2012. aug. 6. 21:17
 36/37 anonim ***** válasza:
Ennyire elfoglalt vagy már 15 évesen, jobban elfoglaltabb vagy , mint apám aki amíg nem alszik addig dolgozik, az úgy dúrva(irónia)
2012. aug. 7. 16:40
 37/37 A kérdező kommentje:
Én ráérnék,mert rohadtul nem tudok semmit se csinálni itthon a lakásban.De a barátnőim vagy az anyjuknak segítenek,vagy nyaralnak,vagy nincs kedvük a gép elől elmozdulni.Ráadásul egyedül vagyok egész nap itthon.
2012. aug. 8. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!