Nektek meg van szabva, meddig maradhattok (vagy maradhattatok, amikor kb 16 évesek voltatok) fent este? Ha igen, meddig?
Suliidőben meg volt szabva, illetve csak az, hogy a gépet mikor kell kikapcsolnom (10-kor), ha pl. olvasni akartam még, abba nem szóltak bele.
Akkor utáltam, most már értem és jogosnak tartom.
22L
Nekem a mai napig megszabják ha hazamegyek egyetemről. Kellemetlen..Ezért szeretek a sulinál lenni
19/L
Nekem annyira nem szabták meg, főleg suli időben nem, mert magamtól is volt annyi eszem, hogy ha reggel 6-kor kelek, akkor 7-8 óra alvás kell, így 10 felé mindig lefeküdtem aludni magamtól. Suli időben viszont simán ébren lettem volna éjfél, 1-2 óráig is, azért éjfél felé már szóltak. Mondjuk nálam is úgy volt hogy gépeztem, és inkább az zavarta őket.
22/L
Nekem is megszabták. Suli időben 10kor már aludni kellett, hétvégén viszont fent szabadott maradni de akkor sem hajnalig (kb max 1-2-ig)
Míg le nem érettségiztem, addig szabta meg nekem anyu, hogy mikor kell lefeküdnöm.
Én is valahogy így látom jónak..mármint, ha felnőnek a gyerekeim, tuti meg lesz nekik szabva, hogy mikor kell lefeküdniük aludni.
24/L
6-os vagyok, hülyeséget írtam :D
Nem suli időben akartam fent lenni sokáig, hanem szünetben :D
Nekem nem szabja meg apu, hogy mikor menjek lefeküdni. Amikor elálmosodok elmegyek aludni, előbb úgyis csak álmatlanul forgolódok az ágyamban és minden bajom van olyankor. Néha, mikor ilyenkor felkel apu, akkor rám szól, hogy most már igazán elmehetnék aludni, és olyankor elmegyek, de amúgy nincs megszabva, hogy mikortól kell aludnom, mivel édesapám tisztában van vele, hogy ha nem tudok, akkor úgyse fogok aludni.
15/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!