Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom szüleivel néha...

A barátom szüleivel néha elmegyek templomba. Szerintetek baj, ha néha elfelejtek vinni pénzt és apukája ad?

Figyelt kérdés
Szoktunk templomba menni velük és mikor ugye az adomány van, apukája mindig elővesz annyit ahányan ők vannak a családból ott és néha elfelejtek hozni, aztán utána szokott még nekem keresni. Szerintetek próbáljak meg odafigyelni erre, vagy ez gáz?

tegnap 10:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves az apuka, az biztos.

Ha nincs pénzed, hogy adni tudj, akkor mi a kérdés

tegnap 10:41
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Próbálj meg erre odafigyelni. Mondjuk lehet nem olyan nagy probléma, de én pl nem örülnék, ha helyettem fizetnek akármit is.
tegnap 10:42
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát hogy próbáljak meg odafigyelni rá jobban, hogy vigyek magammal
tegnap 10:42
 4/10 anonim ***** válasza:
45%

Tudod kit érdekelne? Adjon a sok átvert majom, a pedóknak én biztos egy fillért nem vinnék.

Majd fizeti az ájtatos apuka.

tegnap 10:54
 5/10 anonim ***** válasza:
67%

Nem gáz

Amúgyis ők visznek téged olyan helyre ahol fizetned kellene. Ha nekik kényelmetlen, ne vigyenek templomba.

Ez olyan hogy meghívlak vacsorázni egy étterembe, de a kajádat te fizesd.

Amúgy te magadtól szoktál templomba járni? Vagy csak velük? Milyen gyakran mentek? Milyen összeg amit barátod apja bead a te nevedben?

tegnap 10:55
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem megyünk olyan gyakran, mindig változó, most voltunk karácsonykor meg hasonló ünnepekkor, meg ezen kívül másfél havonta vagy ha valami alkalom van. Igazából nem kellene velük se mennem, mert nem kényszerítenek, csak mondják, hogy mennek és ilyenkor én is megyek általában, úgyhogy saját magamtól. De nélkülük nem szoktam menni, nagyon nagyon ritkán maximum, mert az én családom nem vallásos. Igazából általában egy 1000est, esetleg 500ast szokott, ők is azt szoktak.
tegnap 11:12
 7/10 anonim ***** válasza:
67%

Akkor ne agyald túl kérdező

Egyáltalán nem baj hogy azt az összeget nem te fizeted.

tegnap 11:20
 8/10 anonim ***** válasza:
17%

Az a gáz hogy itt kell megkérdezned hogy odafigyelj-e arra hogy betegyél pár ötforintost a tárcádba.

De most komolyan... nincs pénztárcád? Ha van, akkor tegyél bele 3-4 ötforintost, nem fogja húzni a zsebed és amikor kell akkor büszkén dobhatod a perselybe.

(nem a pénz a lényeg a perselynél - de hát rendszeres templomba járóként ezt úgyis tudod.)

tegnap 12:57
 9/10 anonim ***** válasza:
75%

Persze, állítson oda "3-4 ötforintossal" amikor a legkisebb összeg amit a család belead 500ft

Na arra tényleg felvonná a szemöldöküket barátja családja

tegnap 13:02
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

11 jó nagy butaságot mondtál.

Nem a pénz a lényeg a templomban a a mise alatti perselyezésnél.

Hiába magyaráznám, úgysem értenéd.

tegnap 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!