Mit lehet csinálni vagy mit csináljak ha elfelejtettem vissza vinni?
Figyelt kérdés
Kölcsönöztem könyvtárból egy könyvet és amikorra lejárt az idő beteg lettem és nem tudtam vissza vinni. Legközelebb csak 8 nap múlva a eljárás után tudom. Nagyon félek. Mit csináljak vagy mit fognak csinálni? Ez hogy működik? Légyszi segítsetek.2022. márc. 13. 09:57
1/9 anonim válasza:
Vidd vissza, amikor tudod. Legfeljebb kapsz egy párszáz forintos büntetést, de valószínűleg még azt sem.
2/9 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel börtönbe zárnam, ha még a 8 napot is túlléped.
3/9 anonim válasza:
Könyvtártól függ, de szerintem legrosszabb esetben is egy 1000 Ft alatti pénzbüntetést kapsz. (Ha első alkalom volt, valószínűleg azt sem.) Ahova én vagyok beiratkozva, ott ha jól emlékszem 50 Ft/könyv/nap a büntetés.
4/9 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon köszönöm. Eléggé megijedtem. Remélem hogy csak ennyi fog történni.
2022. márc. 13. 16:34
5/9 anonim válasza:
Interneten is meg lehet hosszabbítani egy lejárt határidőt.
6/9 anonim válasza:
A lejárt határidőt már nem lehet meghosszabbítani neten... Csak akkor lehet hosszabbítani online, ha még nem járt le.
Semmi baj, ha késtél, van késedelmi díj, azt kell kifizetni, csak minél hamarabb vidd vissza, mert ez az összeg minden nappal növekszik.
7/9 anonim válasza:
Vidd el az orvosi igazolást magaddal, hogy lássák, hogy nem lustaságból mulasztottál. Egyébként más is visszavihette volna helyetted...
8/9 A kérdező kommentje:
Na itt vagyok. Gondoltam írok. Vissza vittem és képzeljétek semmi nem volt. Egyszerűen lecsippantotta és azt mondta rendben!
2022. márc. 16. 14:44
9/9 anonim válasza:
Megúsztad! Várnak az újabb kalandok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!