Nektek meg van szabva, meddig maradhattok (vagy maradhattatok, amikor kb 16 évesek voltatok) fent este? Ha igen, meddig?
Nekem nem szabták meg, kb 12 éves koromtól nem szóltak bele, viszont én rengeteget sportoltam (napi 2 edzésem volt) és amikor hazaestem 9 körül, már csak annyi energiám maradt, hogy egyek, fürödjek és már aludtam is. Reggel 5kor keltem, mert mennem kellett edzeni 6-ra. Sajnos 16 évesen abba kellet hagynom a sportot egy baleset miatt, akkoriban minden nap barátnőztem, beültünk valahova, így olyan 10-12 körül értem haza. Sose szóltak érte, sőt, mondták is, hogy menjek. Átlagosan 11 és fél1 között kerültem ágyba. Lehet, ha nem lettem volna kitűnő szóltak voltak, de így minden rám háruló kötelezettséget teljesítettem.
24N
Nekem nem volt megszabva, még suli időben sem!
Ennek ellenére felelősségteljes, dolgozó nő lettem!
22/N
asszem olyan 10-11 körül már ki kellett kapcsolnom a gépet, és le a lámpát.
anyum mindig nagyon fáradt volt, és hamar elaludt, szóval gyakran kijátszottam a dolgot :D
Szünetben,hétvégente éjfél körül kikapcsoltatják velem a gépet ha elfelejtkeztem az időről,de addig maradhatok fent ameddig akarok. Szerintem ez így jól is van,iskolaidőben úgyis magamtól kapcsolom ki a gépet fél10-10 körül és megyek szunyálni 10 és 11 között.
17/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!