Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek meg van szabva, meddig...

Nektek meg van szabva, meddig maradhattok (vagy maradhattatok, amikor kb 16 évesek voltatok) fent este? Ha igen, meddig?

Figyelt kérdés
Szerintetek jó ha megszabják? Ha szülők vagytok, ti megszabjátok?
2012. jan. 8. 22:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem meg volt szabva, hogy suliidőben 10kor fekvés, gyűlöltem, de visszagondolva magamtól még hajnal 2kor sem feküdtem volna le, nem aludtam volna ki magam soha és mindig zombi lettem volna.
2012. jan. 9. 08:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem nem szabták meg, kb 12 éves koromtól nem szóltak bele, viszont én rengeteget sportoltam (napi 2 edzésem volt) és amikor hazaestem 9 körül, már csak annyi energiám maradt, hogy egyek, fürödjek és már aludtam is. Reggel 5kor keltem, mert mennem kellett edzeni 6-ra. Sajnos 16 évesen abba kellet hagynom a sportot egy baleset miatt, akkoriban minden nap barátnőztem, beültünk valahova, így olyan 10-12 körül értem haza. Sose szóltak érte, sőt, mondták is, hogy menjek. Átlagosan 11 és fél1 között kerültem ágyba. Lehet, ha nem lettem volna kitűnő szóltak voltak, de így minden rám háruló kötelezettséget teljesítettem.

24N

2012. jan. 9. 08:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Suliidőben nem tudom, megszabták e volna, mivel kollégista voltam, ott meg ugye alapjáraton meg van szabva meg minden másképp működik. De amikor otthon voltam, nem volt megszabva, viszont ha sokáig fenn maradtam, reggel megittam a levét, ugyanis egy bizonyos idő után (9-10) senkit nem érdekelt, hogy alszom, és felkeltettek. És ha ugráltam emiatt, azt mondták: te döntöd el, mikor fekszel le aludni és mennyit alszol, de reggel nekünk elkezdődik a nap és nem fogunk arra várni,hogy te mikor méltóztatsz fölkelni. Úgyhogy a legtöbbször megbántam, ha túl sokáig voltam fönn...
2012. jan. 9. 08:53
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt megszabva, még suli időben sem!

Ennek ellenére felelősségteljes, dolgozó nő lettem!

22/N

2012. jan. 9. 09:10
 15/16 anonim ***** válasza:

asszem olyan 10-11 körül már ki kellett kapcsolnom a gépet, és le a lámpát.

anyum mindig nagyon fáradt volt, és hamar elaludt, szóval gyakran kijátszottam a dolgot :D

2012. jan. 9. 11:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Szünetben,hétvégente éjfél körül kikapcsoltatják velem a gépet ha elfelejtkeztem az időről,de addig maradhatok fent ameddig akarok. Szerintem ez így jól is van,iskolaidőben úgyis magamtól kapcsolom ki a gépet fél10-10 körül és megyek szunyálni 10 és 11 között.

17/L

2012. jan. 9. 21:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!