Szerintetek is rossz szemmel kéne nézni az ilyen családtagra?
4 hónapja nem talál munkát mert egyetemet végzett és nem árufeltöltö akar lenni. Vidéken él, ott alapból nehezebb. Beköltözbi pestre meg felesleges, nem tudná az albit fizetni olyan drágák. Ezért már a tesznek a családtagok enyhe megjegyzéseket, hogy a tini meg a xy már doldozik suli mellett. Kerülnétek ezeket a családtagokat.
Szomszéd is kérdezni...te nem dolgozol????
Számomra nem egyetelmű a kérdésed.
Kire irányul? A lusta családtagra aki nem dolgozik, vagy a családtagokra, akik basztatják emiatt?
4 hónap sok idő, azért most már tényleg illene találni valamit. Mit akar csinálni, várni míg nem üresedik meg valahol egy hely aztán külön felkeresik?
A lusta naplopó te vagy ,kérdező?
"4 hónapja nem talál munkát mert egyetemet végzett és nem árufeltöltö akar lenni"
Akarna, ha nem lenne hol lakni, meg nem lenne mit enni. Igen, rossz szemmel kell nézni rá.
Mi a végzettsége? Üljön le a s.ggére, keressen neten legalább ötven olyan céget, ahol el tudná képzelni, hogy dolgozna, majd januárban küldjön mindegyiknek egy bemutatkozó levelet az önéletrajzával együtt. Pár helyre be fogják hívni beszélgetésre. Ha nem jön össze semmi, keressen többet. Közben pályázzon álláshirdetésekre, bár így jóval kevesebb az esély, de nem lehetetlen.
Bérelni kezdetben egy szobát is lehet, az jóval olcsóbb.
Árufeltöltőnek hiába adja be, nem hívják vissza, mert egyetemet végzett és tudja a munkáltató, hogy az ilyen csak addig van ott, ameddig nem talál rendes munkát.
Nem az én helyzetem, de ugyanebben voltam régen én is, így én teljesen meg tudom érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!