Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is rossz szemmel...

Szerintetek is rossz szemmel kéne nézni az ilyen családtagra?

Figyelt kérdés

4 hónapja nem talál munkát mert egyetemet végzett és nem árufeltöltö akar lenni. Vidéken él, ott alapból nehezebb. Beköltözbi pestre meg felesleges, nem tudná az albit fizetni olyan drágák. Ezért már a tesznek a családtagok enyhe megjegyzéseket, hogy a tini meg a xy már doldozik suli mellett. Kerülnétek ezeket a családtagokat.

Szomszéd is kérdezni...te nem dolgozol????

dec. 25. 10:41
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
55%

Számomra nem egyetelmű a kérdésed.

Kire irányul? A lusta családtagra aki nem dolgozik, vagy a családtagokra, akik basztatják emiatt?

4 hónap sok idő, azért most már tényleg illene találni valamit. Mit akar csinálni, várni míg nem üresedik meg valahol egy hely aztán külön felkeresik?

A lusta naplopó te vagy ,kérdező?

dec. 25. 10:49
 2/38 anonim ***** válasza:
49%
Igen, rossz szemmel. Amíg nem találsz a képesítésedhez való munkát, addig igenis ellehet menni árufeltöltőnek, gyárba stb. Ha sose találsz megfelelő munkát, akkor sosem fogsz dolgozni vagy mi?
dec. 25. 10:49
 3/38 anonim ***** válasza:
52%

"4 hónapja nem talál munkát mert egyetemet végzett és nem árufeltöltö akar lenni"

Akarna, ha nem lenne hol lakni, meg nem lenne mit enni. Igen, rossz szemmel kell nézni rá.

dec. 25. 10:53
 4/38 anonim ***** válasza:
48%
Tehát inkább 0, azaz nulla forintot keres, de nem megy árufeltöltőnek.. Ezen kívül is van több lehetőség is. Lustaságból nem lehet megélni.
dec. 25. 10:58
 5/38 anonim ***** válasza:
33%

Mi a végzettsége? Üljön le a s.ggére, keressen neten legalább ötven olyan céget, ahol el tudná képzelni, hogy dolgozna, majd januárban küldjön mindegyiknek egy bemutatkozó levelet az önéletrajzával együtt. Pár helyre be fogják hívni beszélgetésre. Ha nem jön össze semmi, keressen többet. Közben pályázzon álláshirdetésekre, bár így jóval kevesebb az esély, de nem lehetetlen.

Bérelni kezdetben egy szobát is lehet, az jóval olcsóbb.

dec. 25. 10:59
 6/38 A kérdező kommentje:

Árufeltöltőnek hiába adja be, nem hívják vissza, mert egyetemet végzett és tudja a munkáltató, hogy az ilyen csak addig van ott, ameddig nem talál rendes munkát.

Nem az én helyzetem, de ugyanebben voltam régen én is, így én teljesen meg tudom érteni.

dec. 25. 11:04
 7/38 anonim ***** válasza:
96%
Akkor segíts neki, elvégre valahogy megoldottad, csak vannak ötleteid, tapasztalatod.
dec. 25. 11:12
 8/38 A kérdező kommentje:
Engem felvettek később. Így sikerült, láss csodát.
dec. 25. 11:14
 9/38 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell elmondani q munkaltatonak hogy egyetemet végzett.
dec. 25. 11:15
 10/38 A kérdező kommentje:
És akkor mégis mit mondjon, miért tátong 5 év üresen az életében? Kamuzza be, hogy valamit csinált közben? 5 év az már komoly, nem hinném, hogy ezt be lehet kamuzni. Én speciel nem vagyok jó rögtönző, annó én sem tudtam volna hazudni. Pláne ha kérdeznek valami szakmait, nem tudsz rá felelni.
dec. 25. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!