Szerintetek is rossz szemmel kéne nézni az ilyen családtagra?
4 hónapja nem talál munkát mert egyetemet végzett és nem árufeltöltö akar lenni. Vidéken él, ott alapból nehezebb. Beköltözbi pestre meg felesleges, nem tudná az albit fizetni olyan drágák. Ezért már a tesznek a családtagok enyhe megjegyzéseket, hogy a tini meg a xy már doldozik suli mellett. Kerülnétek ezeket a családtagokat.
Szomszéd is kérdezni...te nem dolgozol????
Én most kapásból tudnék mondani 5 helyet is, ahova év végén keresnek embert...csak fel kell emelni a popsit és menni.
Amíg nem találok a végzettségemnek megfelelő munkát, addig megyek pl takarítani, kisboltba, pékségbe vagy gyárba.
Nem otthon lesem a semmit.
Amúgy meg amíg engem nem érint nem érdekel melyik rokonom mit csinál.
Nem jogosan nézik le, amíg a saját pénzéből él. Ha mamahotelben papabankkal, aktuális pasin/csajon stb stb, akkor igen.
Véleményt kérdeztél, tehát joga van megmondani bárkinek, hogy lenézi.
35
Nem a kérdésben szereplő az, aki a megtakarításaiból el, hanem a kérdező alltal később példának felhozott ötven éves
Én nem tudom, egyesek hol élnek, de 4 hónap az nagyon nem sok, főleg vidéken.
Nekem kemény 9 évig nem volt állandó munkahelyem. Nem azért, mert nem akartam. Hanem mert sehova nem vesznek fel fiatalt.
Ja, és 2 éve, mióta behozták ezt a háborús cirkuszt, egy csomó cégnél létszámstop van.
Amit ajánlottak a kérdező ismerősének, a futár és a boltos meló is tipikus olyan, hogy 3 hónapos szerzőséssel dolgoztatják, aztán vagy meghosszabbítják, vagy nem. Meg tudom érteni, ha ilyenbe nem megy bele. Meg könnyebb állásinterjúkra futkozni, ha nem dolgozik. Mert ezek hétköznap munkaidőben vannak.
Ja, és hogy adja be sok helyre a jelentkezését, ha hébe-hóba meghirdetnek nagy ritkán egy állást? Ott meg nem fogadják, ahol nem hirdetnek. Tapasztalat. A mi cégünk is kapásból elutasítja, akik álláskeresési szándékkal zavarkolódnak.
"Meg tudom érteni, ha ilyenbe nem megy bele. Meg könnyebb állásinterjúkra futkozni, ha nem dolgozik."
Addig oké amig szívesen eltatja valaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!