Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is rossz szemmel...

Szerintetek is rossz szemmel kéne nézni az ilyen családtagra?

Figyelt kérdés

4 hónapja nem talál munkát mert egyetemet végzett és nem árufeltöltö akar lenni. Vidéken él, ott alapból nehezebb. Beköltözbi pestre meg felesleges, nem tudná az albit fizetni olyan drágák. Ezért már a tesznek a családtagok enyhe megjegyzéseket, hogy a tini meg a xy már doldozik suli mellett. Kerülnétek ezeket a családtagokat.

Szomszéd is kérdezni...te nem dolgozol????

dec. 25. 10:41
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
72%
Ki kérdezi meg, hogy miért van ott 5 ev? Arufeltoltonek jelentkezik, nem agysebesznek
dec. 25. 11:19
 12/38 anonim ***** válasza:
49%

Ne haragudj, de aki 4 hónap alatt nem talál munkát, az rossz szakmát tanult.

Nálunk is van ilyen a rokonságban, itt az ellenkezője megy, 5 éve nem dolgozik az illető, az anyjáéknál él, ők etetik, pénzelik, sima munkásemberek pedig.

dec. 25. 11:20
 13/38 A kérdező kommentje:

5 év az tényleg durva, de most 4 hónapról beszélünk. Inkább 3, mert decemberben ezzel a kutya nem foglalkozik, hogy felvegyenek bárkit is.

És 3 hónap mai világban szerintem nem olyan, hogy le kéne nézni bárkit is.

4 interjúja is volt egyébként, de végül nem öt választották ki. Én emiatt nem nézem le az embert.

dec. 25. 11:22
 14/38 anonim ***** válasza:
59%
Kifogások. Gyanítom, nem a diploma átvételekor szembesült azzal, hogy mostantól őt várja a nagybetűs élet. Jóval korábban el kellett volna kezdeni építeni a munka világába vezető utat, és nem most lesni, hogy nem tud sehova elmenni, ami a szája íze szerinti. Ezt a legtöbb hallgató így szokta, nem várja meg, hogy a nagybetűs munkanélküliség köszöntsön rá a hallgatói jogviszonya megszűnésével, mert fen kell tartania magát. Kényelmes volt, gyanítom, hasonlóan kényelmes szülői háttérrel, otthon lakva....(ha korábban ösztökélték volna arra, hogy önállósodjon, akkor nem lenne ilyen gond,a meg kellett volna teremteni az albérelt árát is onnantól, hogy végzett, életrevelóbb lenne, és megoldotta volna, nem?), nem korrekt most beszólogatni neki.
dec. 25. 11:28
 15/38 anonim ***** válasza:
50%
Hát én lenezem, mert dolgozhatott volna. Ha nem a szakmájában, akkor akár egy gyorsétteremben is. De nem, az ciki, hiszen neki diplomája van. Ugyan minek, ha nem veszi hasznát? Ki tartja el most? És meddig?
dec. 25. 11:29
 16/38 anonim ***** válasza:
34%
Négy interjú semmi. Menjen el ötvenre. Kilincseljen cégeknél. Sajnos ez ilyen.
dec. 25. 11:30
 17/38 A kérdező kommentje:

Hű, azta!

Látom itt mindenkinek van állása és sosem volt ilyen problémája. Érdekes, sok hasonló helyzetű emberről hallottam mostanában.

Gyerekek, újra leírom. Nem egy éve munkanélküli, csak 3 hónapja. Egyik jó barátom fél éve nem talál munkát, 50 éves rengeteg jó tapasztalattal. Bolti eladónak vagy futárnak vették volna fel, azt köszönte szépen, nem kérte. De a szakmájában semmi lehetőség.

Megkövezhettek, de szerintem a munkakeresés 80% ismerős útján sikerül.

dec. 25. 11:34
 18/38 anonim ***** válasza:
62%

Bolti eladónak vagy futárnak vették volna fel, azt köszönte szépen, nem kérte - ki is rúgnám azt a herét, aki inkább a nyakamon él, csak mert "köszi, nem kell neki az árufeltöltés".

Az ilyen fagyoskodjon az utcán, kit érdekel, de ne máson élősködjön.

dec. 25. 11:40
 19/38 anonim ***** válasza:
50%

"Bolti eladónak vagy futárnak vették volna fel, azt köszönte szépen, nem kérte."

Akkor így járt. Nem lehet mindenki vezérigazgató.. Ha a szakmámban nincs semmi, akkor vállalok más jellegű munkát, nem vinnyogok meg tartatom el magam, mint egy óvodás.

dec. 25. 11:41
 20/38 A kérdező kommentje:
Nem él senki nyakán, ő egyedül él, van megtakarítása azt éli most fel. De most nem róla van szó, példaként hoztam fel.
dec. 25. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!