Szerintetek is rossz szemmel kéne nézni az ilyen családtagra?
4 hónapja nem talál munkát mert egyetemet végzett és nem árufeltöltö akar lenni. Vidéken él, ott alapból nehezebb. Beköltözbi pestre meg felesleges, nem tudná az albit fizetni olyan drágák. Ezért már a tesznek a családtagok enyhe megjegyzéseket, hogy a tini meg a xy már doldozik suli mellett. Kerülnétek ezeket a családtagokat.
Szomszéd is kérdezni...te nem dolgozol????
Ne haragudj, de aki 4 hónap alatt nem talál munkát, az rossz szakmát tanult.
Nálunk is van ilyen a rokonságban, itt az ellenkezője megy, 5 éve nem dolgozik az illető, az anyjáéknál él, ők etetik, pénzelik, sima munkásemberek pedig.
5 év az tényleg durva, de most 4 hónapról beszélünk. Inkább 3, mert decemberben ezzel a kutya nem foglalkozik, hogy felvegyenek bárkit is.
És 3 hónap mai világban szerintem nem olyan, hogy le kéne nézni bárkit is.
4 interjúja is volt egyébként, de végül nem öt választották ki. Én emiatt nem nézem le az embert.
Hű, azta!
Látom itt mindenkinek van állása és sosem volt ilyen problémája. Érdekes, sok hasonló helyzetű emberről hallottam mostanában.
Gyerekek, újra leírom. Nem egy éve munkanélküli, csak 3 hónapja. Egyik jó barátom fél éve nem talál munkát, 50 éves rengeteg jó tapasztalattal. Bolti eladónak vagy futárnak vették volna fel, azt köszönte szépen, nem kérte. De a szakmájában semmi lehetőség.
Megkövezhettek, de szerintem a munkakeresés 80% ismerős útján sikerül.
Bolti eladónak vagy futárnak vették volna fel, azt köszönte szépen, nem kérte - ki is rúgnám azt a herét, aki inkább a nyakamon él, csak mert "köszi, nem kell neki az árufeltöltés".
Az ilyen fagyoskodjon az utcán, kit érdekel, de ne máson élősködjön.
"Bolti eladónak vagy futárnak vették volna fel, azt köszönte szépen, nem kérte."
Akkor így járt. Nem lehet mindenki vezérigazgató.. Ha a szakmámban nincs semmi, akkor vállalok más jellegű munkát, nem vinnyogok meg tartatom el magam, mint egy óvodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!