Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is rossz szemmel...

Szerintetek is rossz szemmel kéne nézni az ilyen családtagra?

Figyelt kérdés

4 hónapja nem talál munkát mert egyetemet végzett és nem árufeltöltö akar lenni. Vidéken él, ott alapból nehezebb. Beköltözbi pestre meg felesleges, nem tudná az albit fizetni olyan drágák. Ezért már a tesznek a családtagok enyhe megjegyzéseket, hogy a tini meg a xy már doldozik suli mellett. Kerülnétek ezeket a családtagokat.

Szomszéd is kérdezni...te nem dolgozol????

dec. 25. 10:41
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
68%
"Nem egy éve munkanélküli, csak 3 hónapja." Tenyleg? A kérdésben más van: "4 hónapja nem talál munkát ". Az 50 evest meg ne keverd már ide. Egyértelműen sokkal több esélye van munkat találni BARMIYLEN TERULETEN egy huszonevesnek, mint egy otvenesnek.
dec. 25. 11:42
 22/38 A kérdező kommentje:
21: Ha olvasnád a kommenteket, akkor értenéd. Butaságot írsz. Nálam a cégnél előnyben részesítik az idősebbeket. Tudod miért? Mert a fiatal fogja magát és egy év múlva felmond. Már ha addig nem rúgják ki, azért amilyen a munkamorálja.
dec. 25. 11:44
 23/38 anonim ***** válasza:
34%
Hogy az eredetileg kérdésre válaszoljak: igen, szerintem normális hogy rossz szemmel néznek rá, mert azért nem dolgozik, mert lusta. 4 hónap alatt a mai gazdasági környezetben lehet munkát találni.
dec. 25. 12:05
 24/38 anonim ***** válasza:
88%
Akkor menjen az ismerősöd a te cégedhez. Olvasom q kommenteket. De, decemberben is felvesznek, ha van hely.
dec. 25. 12:12
 25/38 anonim ***** válasza:
64%

A legtöbb nagy cégnél konkrétan hiring freeze van jelenleg.

December holt szezon felvétel szempontjából amúgy is, ilyenkor megy az év végi hajtás, ha nem létszükséglet, nem fognak egy újonccal is vesződni. Január-február környékén érdemes újból jelentkezni állásokra.

A 4 hónap pedig nem sok. Ma általában 8-10 hónap alatt talál valaki állást. Persze, lehet menni a Mekibe, meg az Aldiba ládákat pakolni, de őszintén, ha nem az életem múlna rajta, én sem mennék 25-26 évesen ilyen alja munkákra. Nem ezért tanultam.

dec. 25. 13:22
 26/38 anonim ***** válasza:
38%
Hja, 25, ha anyu kitesz otthonról, mert unja, hogy ő tart el, akkor bizony elmesz akar utcát söpörni is
dec. 25. 13:38
 27/38 anonim ***** válasza:
73%

Bizony, ha az embernek gyereke lesz, számolni kell azzal, hogy nem 18 évre vállalta, hanem akár később is segítenie kell. :)

Engem senki nem tett utcára, normális családban nőttem fel, ahol segítjük a másikat. Ha például az anyám lenne hirtelen munka nélkül, és nem lennének tartalékai, befektetései, kérés nélkül segítenék neki én is.

dec. 25. 13:42
 28/38 anonim ***** válasza:
57%

27

De anyad nyilván probalna munkát keresni és elvallalna kb bármit, hogy ne kelljen rád szorulnia

dec. 25. 13:48
 29/38 anonim ***** válasza:
62%
Nem, ő sem menne el két diplomával árufeltöltőnek, hogy kantáros nadrágra és munkavédelmi bakancsra cserélje a Jimmy Choo cipőit:D
dec. 25. 13:52
 30/38 anonim ***** válasza:
45%
Egyedüli normális, értelmes válasz a 25-ösé volt, neki ment is a zöld jel. ✅️ Én sem értem, hogy miért kellene mindenféle aljamunkát elvállalni. Pláne, akinek diplomája van, az nem erre hivatott. És úgy beszéltek, mintha hatalmas nagy választék lenne munkák területén, hát nem.. Vidék kb halott ilyen szempontból, itt soha a büdös életbe nem találsz munkát, mert nincsen! De tudjuk, itt Gyakorin mindenki vezérigazgató, vagy jól menő vállalkozó, itt mindenkinek 1 milliós fizetése van, és a luxuskocsi az alap.. Itt Gyakorin természetesen mindenkinek tökéletes élete van, tökéletes családdal, csöcsös Barbi-babák a feleségeik, és hetente járnak utazgatni a Kanári-szigetekre, meg Dubaiba... Én diplomás ember vagyok, nem azért tanultam ennyit, hogy valami lerobbant McDonaldsban gyártsam tonnaszámra a műanyag sajtburgereket, vagy hogy a gyárban üvöltözzön velem az idióta, degenerált, idegbeteg, fogyatékos műszakvezető... Én mindig is értelmiségi embernek tartottam magam, nekem a gazdagság járna, mert az dukál hozzám. Budai villában kellene élnem egy gazdag polgári család sarjaként, a szüleim érettségi után pedig vennének nekem saját lakást, mert az is jár nekem, természetesen, meg mert alap, hogy a szülő támogassa a gyerekét és lakást vegyen neki. Ezek alap dolgok. Én be akarom utazni a vilàgot. Nekem a kultúra való, hetente járhatnék színházba, meg operába, nem árut feltölteni, ahol cseszegtetnek állandóan, kiabálnak velem, és teszik ezt éhbérért.. Én lelkemben egy értelmiségi ember vagyok, a felső gazdagok közé kellene tartoznom, mert én nemesi származású vagyok, vérségi alapon. Nekem előjogok járnának.
dec. 25. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!