Szerintetek is rossz szemmel kéne nézni az ilyen családtagra?
4 hónapja nem talál munkát mert egyetemet végzett és nem árufeltöltö akar lenni. Vidéken él, ott alapból nehezebb. Beköltözbi pestre meg felesleges, nem tudná az albit fizetni olyan drágák. Ezért már a tesznek a családtagok enyhe megjegyzéseket, hogy a tini meg a xy már doldozik suli mellett. Kerülnétek ezeket a családtagokat.
Szomszéd is kérdezni...te nem dolgozol????
A legtöbb nagy cégnél konkrétan hiring freeze van jelenleg.
December holt szezon felvétel szempontjából amúgy is, ilyenkor megy az év végi hajtás, ha nem létszükséglet, nem fognak egy újonccal is vesződni. Január-február környékén érdemes újból jelentkezni állásokra.
A 4 hónap pedig nem sok. Ma általában 8-10 hónap alatt talál valaki állást. Persze, lehet menni a Mekibe, meg az Aldiba ládákat pakolni, de őszintén, ha nem az életem múlna rajta, én sem mennék 25-26 évesen ilyen alja munkákra. Nem ezért tanultam.
Bizony, ha az embernek gyereke lesz, számolni kell azzal, hogy nem 18 évre vállalta, hanem akár később is segítenie kell. :)
Engem senki nem tett utcára, normális családban nőttem fel, ahol segítjük a másikat. Ha például az anyám lenne hirtelen munka nélkül, és nem lennének tartalékai, befektetései, kérés nélkül segítenék neki én is.
27
De anyad nyilván probalna munkát keresni és elvallalna kb bármit, hogy ne kelljen rád szorulnia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!