Ez most hogy van?

Figyelt kérdés

Barátnőm amikor az én szüleimmel vagyunk, kedvetlen meg unott és alig szól. Pedig segítik támogatják őt.

Ha az ő szüleihez megyünk ennek az ellenkezője, beszél, nevet stb..

De ha vlmikor megkérdezem beszéltél anyuddal vagy tesóiddal közli hogy nem beszel ő senkivel és nem tudja mi van velük. Viszont ők se keresik sűrűn..

tegnap 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:
58%

Ez miért párkapcsolati probléma? Ezzel neked mi a problémád?

Jobban szereti a saját családját, mint a tiédet. Ez normális. Ahogy az is, hogy amit velük beszélt, azt neked nem adja tovább.

tegnap 18:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem is kell tovább adni amit beszélnek. De amikor megkérdezem hogy mi újság anyudéknál vagy hugoddal akkor szinte olyan hangnemben válaszol mint akinek senkije nincs és azt mondja" értsd már meg nem beszélek senkivel", nem tudom mi van velük- ilyen reakció nem olyan viselkedest feltételez nubt amit írtam
tegnap 20:58
 3/3 anonim ***** válasza:
53%

Jól elvan velük személyesen, de ezen felül nem vágyik többre.

A te családoddal meg nyilván nincs vagy alig van közös témája, mihez szóljon hozzá? Lehet ez az ő “hibája” is, ha introvertált, de akkor meg ezt el kéne fogadni, ha vele tervezed a jövődet. Ő nem lesz soha szószátyár és nem vágyik nagy társaságra sem.

tegnap 21:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!