Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 évesen meddig engednek el...

15 évesen meddig engednek el titeket? Tudom h volt már rengeteg ilyen kérdés, de az bulizással foglalkozott. én arra gondolok hogy pl. városba meddig maradhattatok.

Figyelt kérdés
Én egy kis városban lakok, a központban, de még így is 9re haza kell jönnöm, buliba pedig nem is mehetek. és minderre azt mondják mivan ha megerőszakolnak. Valamilyen szinten megértem őket, de basszus nem tarthatnak itthon örökké ilyen burokban.
2012. júl. 20. 22:29
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
Beszéld meg velük, hogy hova mész, kivel, mikor érkezel és !!! Hazakisérteted magad, egy barátoddal, kapuig!! Engem így engedett el Nagyim anno..
2012. júl. 20. 22:38
 2/37 anonim ***** válasza:
37%
engem sem engednek el, már nem azért nem lenne szégyen neked 15 éves korodba 1 végigkúrt diszkópatkánynak lenni? Csodálkozol? Az már inkább cink ha 16 évesen nem engednek el...
2012. júl. 20. 22:41
 3/37 anonim ***** válasza:
10-ig.
2012. júl. 20. 22:44
 4/37 A kérdező kommentje:
Az utolsónak..bulizni nem akarok!Csak barátnőimmel lógni a városba,meg együtt kajálni stb. Nem kell rögtön így reagálni-.-
2012. júl. 20. 22:45
 5/37 anonim ***** válasza:
Ha a szüleid nem ismerek a barátnőidet mutasd be őket, így legalább tudják kivel mész. Beszéld meg velük, hogy x időnként telefon.
2012. júl. 20. 22:48
 6/37 anonim válasza:

Engem kb 9-fél 10ig. De akkor is csak városba. Tiszapartra nem engednek el. Pedig nemis bulizni hanem faházba mennék...De oszt társaim lent vannak egész nyáron és buliznak...-.-

15/f

2012. júl. 20. 22:48
 7/37 anonim ***** válasza:
Ha valami rendezvény van sem mehetsz el? Amúgy engem régen ilyenkor nyáron 10-ig engedtek el. de bulizni is mehettem mivel a tesómmal mentünk és jöttünk is együtt. Azért az másabb volt.
2012. júl. 20. 22:50
 8/37 A kérdező kommentje:
Ismerik az összes barátnőmet..basszus nálam is ez van!Mindenki a városba van,vagy bulizik én meg itthon ülök a gép előtt mert már mást nem tudok csinálni..
 9/37 anonim válasza:

én mindig elmondom, hogy kivel, és hova megyek, ha kocsival hoznak, akkor általában 1-ig, de buszoznom kell, akkor 9 előtt haza kell érnem

15/L

10/37 anonim ***** válasza:
22:41-es vok ... akkor viszont elnézést kérek tőled!
2012. júl. 20. 22:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!