15 évesen meddig engednek el titeket? Tudom h volt már rengeteg ilyen kérdés, de az bulizással foglalkozott. én arra gondolok hogy pl. városba meddig maradhattatok.
Eddig én is túlzásnak tartottam ezt a féltést, de gondoljunk csak Horák Nórára, vagy Bándy Katára.
Mi nem tudjuk elképzelni, hogy milyen is egy aberrált ember, mert nem vagyunk azok, de aberráltak léteznek, és ha megtámad, akkor esélyed nem lesz.
Még örülhetsz, ha "csak" megerőszakolnak, és nem ölnek meg.
Bocs, de igaza van a szüleidnek.
Inkább féltsenek, minthogy baj történjen.
Én is egy kis városban lakom, a szüleimmel élek, de dolgozok is, 6-ig, így 6 után szoktam elmenni a barátnőmmel sétálni vagy biciklizni, de sötétedés előtt minidig hazaérünk, most kb fél 9-9 közt. De nem is akarok tovább maradni, nem szeretek sötétben mászkálni! Mi nem időre szoktuk megbeszélni. A szüleim is tudják, hogy sötétedés előtt mindig hazaérek, így nincs is ebből probléma! Vagy ha szabadnapos vagyok, akkor napközben megyünk el jégkásázni, vagy mikor hova.
18/L
Hidd el, jól szórakozni 9 előtt is lehet, nem kell ahhoz sötét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!