Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 évesen meddig engednek el...

15 évesen meddig engednek el titeket? Tudom h volt már rengeteg ilyen kérdés, de az bulizással foglalkozott. én arra gondolok hogy pl. városba meddig maradhattatok.

Figyelt kérdés
Én egy kis városban lakok, a központban, de még így is 9re haza kell jönnöm, buliba pedig nem is mehetek. és minderre azt mondják mivan ha megerőszakolnak. Valamilyen szinten megértem őket, de basszus nem tarthatnak itthon örökké ilyen burokban.
2012. júl. 20. 22:29
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
81%
Én anya vagyok. 15 évesen 8-ra kellett hazaérnem, 16 évesen 10-re. Ha a lányom 15 éves lesz, 8-ra haza kell majd jönnie. Ha ennél tovább akar maradni valahol, buli, beülünk-valahova-beszélgetni, stb miatt, akkor abban az esetben maradhat ha elfogadja, hogy én vagy az aoja megyünk érte oda. Nem lesz majd balaki hazakísér és ide oda csavargás a városban. Nem az világ van manapság. Gyerek vagy, fingod nincs mennyi az aberrált állat kint éjszaka.
2012. júl. 21. 01:10
 22/37 anonim ***** válasza:
9-kor nem zár be minden, nálunk pl. éjfélig van nyitva némelyik kajálda (bulinapokon 3-4-ig). Hülyeséget ne beszéljünk!
2012. júl. 21. 05:38
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Eddig én is túlzásnak tartottam ezt a féltést, de gondoljunk csak Horák Nórára, vagy Bándy Katára.

Mi nem tudjuk elképzelni, hogy milyen is egy aberrált ember, mert nem vagyunk azok, de aberráltak léteznek, és ha megtámad, akkor esélyed nem lesz.

Még örülhetsz, ha "csak" megerőszakolnak, és nem ölnek meg.

Bocs, de igaza van a szüleidnek.

Inkább féltsenek, minthogy baj történjen.

2012. júl. 21. 11:28
 24/37 anonim ***** válasza:

Én is egy kis városban lakom, a szüleimmel élek, de dolgozok is, 6-ig, így 6 után szoktam elmenni a barátnőmmel sétálni vagy biciklizni, de sötétedés előtt minidig hazaérünk, most kb fél 9-9 közt. De nem is akarok tovább maradni, nem szeretek sötétben mászkálni! Mi nem időre szoktuk megbeszélni. A szüleim is tudják, hogy sötétedés előtt mindig hazaérek, így nincs is ebből probléma! Vagy ha szabadnapos vagyok, akkor napközben megyünk el jégkásázni, vagy mikor hova.

18/L

Hidd el, jól szórakozni 9 előtt is lehet, nem kell ahhoz sötét!

2012. júl. 21. 11:47
 25/37 anonim válasza:
Én is kisvárosban lakok és ennyi idős vagyok, de nekem 10re kell otthon lennem. Amúgy először engem sem engedtek el sőt 9kor már hívogattak, hogy hol vagyok, de aztán valahogy mégis megnyugodtak. Amúgy engem vmelyik barátnőm mindig hazakísér.
2012. júl. 21. 12:39
 26/37 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:) engem is mindig mindenki hazakísér..nemtudom én valahogy mindig jobban szerettem az éjszakákat,meg ha sötét van odakint ><
2012. júl. 21. 17:22
 27/37 anonim válasza:
93%
én 17 vagyok, de azt hiszem kb 14-15 lehettem, amikor elkezdtem esténként kijárogatni. persze én sem rögtön bulizni, csak beülni valahová, vagy ilyesmi. nekem elég jó a kapcsolatom a szüleimmel, de a tapasztalataim szerint az a legtisztább, ha mindig tudják, hogy kivel vagy kint, mikor, hol, mit csináltok, és talán az sem nagy dolog, ha óránként rácsörögsz az ősökre, hogy semmi para. továbbá azt tudom még tanácsolni, hogy a legjobb barátnőd társaságában próbálj meg elbeszélgetni erről az édesanyáddal. az én anyukám nagyon jó kapcsolatot ápol a barátnőimmel, néha a közös programokat hazahozzuk. az is sokat segít, ha a barátnőid anyukái jóban vannak a tiéddel, így méginkább szívesebben engednek el titeket együtt. és mindenekelőtt tartsd szem előtt a "valamit valamiért" nézőpontot, vagyis ne hagyj kupit magad után, ne zsörtölődj kamasz módjára, tanulj.. egy szóval ne húzd ki a gyufát. :) ja és a legfontosabb: ha elengednek valahová, akárcsak 10ig is, akkor is mindig legyél pontos ! tudom, hogy nehéz kivárni, de hidd el nekem, egy idő után tovább fognak kiengedni, mert látják, hogy megbízhatnak benned.. fel a fejjel, és kitartás ! :)
2012. júl. 25. 23:06
 28/37 A kérdező kommentje:
az az igazság hogy anya azt mondta hogy ő csak emiatt a Bándy Kata ügy miatt nem akar engedni,meghogy fiatal vagyok.de basszus ki kell élvezni a fiatal kort mert leérettségizek utána meg vagy dolgozni megyek,vagy egyetemre/fősulira.
2012. júl. 26. 06:46
 29/37 anonim válasza:
ilyen bándy kata ügyek sajnos mindig voltak, vannak, és lesznek is. amíg egy lány felelősségteljesen, mértékkel szórakozik, úgy gondolom nem eshet baja. :) nem szabad elfogadni másoktól semmi piát, nem szabad egyedül császkálni, sem csont részegre leinni magad.. és tuti, hogy minden rendben lesz!:) értem az anyukámék mindig eljönnek kocsival, amikor szeretnék haza menni. ha ezt felvetnéd otthon, biztos örülnének neki, és még kényelmesebb is. próbáld meg! :)
2012. júl. 26. 13:08
 30/37 anonim ***** válasza:
Én 15 vagyok és tökéletesen megvagyok a bulik nélkül. Még soha nem voltam egybe se, és nem is szándékozom elmenni, nem esik szét a világ buli nélkül. (legalábbis számomra nem)
2012. júl. 31. 08:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!