Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 évesen meddig engednek el...

15 évesen meddig engednek el titeket? Tudom h volt már rengeteg ilyen kérdés, de az bulizással foglalkozott. én arra gondolok hogy pl. városba meddig maradhattatok.

Figyelt kérdés
Én egy kis városban lakok, a központban, de még így is 9re haza kell jönnöm, buliba pedig nem is mehetek. és minderre azt mondják mivan ha megerőszakolnak. Valamilyen szinten megértem őket, de basszus nem tarthatnak itthon örökké ilyen burokban.
2012. júl. 20. 22:29
1 2 3 4
 11/37 anonim válasza:
Engem rendezvényekre elengednek. De akkor is szar hogy én itthol verhetem a gép előtt míg más jobbnál jobbat bulizik énmeg hallgatom a sztorikat.
2012. júl. 20. 22:55
 12/37 anonim válasza:
nincs megszabva, de 10 körül mindig haza szoktam menni álatlában. mindig tudják hogy hova megyek és kivel.és fel is szoktam hívni amikor nem vagyok otthon, vagy csak úgy helyzetjelentés céljából vagy hogy később megyek:D de leginkább csak a barátommal vagyok:D én budapesten lakom de ebben a kerületben utálok éjjel hazamenni mert még nappal sem biztonságos:D
2012. júl. 20. 22:57
 13/37 A kérdező kommentje:
nembaj..azért mondom persze értem hogy féltenek..de ez már túlzás!
2012. júl. 20. 22:58
 14/37 anonim ***** válasza:

Te már jobb helyzetben vagy mint én.

Nálam 15 évesen ez volt a szabály.

Nyáron este 8-kor már a lakásban kell lennem. Télen este 7-kor.

Házibuliba ha nagy ritkán elengedtek este 10-re otthon kellett lennem.

2012. júl. 20. 22:59
 15/37 A kérdező kommentje:
amúgy engem suli időszakba nem engednek el sehova..suli után rögtön mennem kell haza..:s
2012. júl. 20. 23:02
 16/37 anonim ***** válasza:
Engem fiúként 24 éves koromtól akármeddig elengedtek, de a lányokat én sem engedném el olyan sokig.
2012. júl. 20. 23:11
 17/37 anonim ***** válasza:
14 nem 24 javítok!
2012. júl. 20. 23:11
 18/37 anonim ***** válasza:
52%
Megértem a szüeidet. Áruld már el, hogy miért akarsz te este 9 után kajálni meg lógni a városban? Minden bezár már addigra, mégis mi mást akartok csinálni, ha nem bulizni vagy kocsmázni? Ha a barátnőiddel akarsz együtt lenni, akkor hívd meg őket hozzátok ott alvós pizsamapartira, vagy menj el te hozzájuk! Nap közben találkozhattok, szünidő van, szóval akár egész nap lóghattok, minek kell még éjszaka is? Egy gyereknek sötétedés után otthon a helye.
2012. júl. 20. 23:16
 19/37 anonim ***** válasza:

Ha egy társaság hazakísérne vagy valaki kocsival hazavinne téged akkor a szüleid szerintem megengednék hogy tovább legyél

De ha egyedül mész haza akkor meg kell értened hogy miért aggódnak annyira a szüleid,ugye nem kell részleteznem hogy okát

2012. júl. 20. 23:28
 20/37 anonim ***** válasza:

15 vagyok, nem járok bulizni, de nem is igazán szeretik, ha csavargok. A legutóbbi kisvárosi fesztiválra elengedtek volna a legjobb barátnőmmel egyedül (bár nem jó szemmel), amíg 8-ig 9-ig (!) értünk jött volna b.nőm anyukája. De a barátnőmet nem engedték el felnőtt nélkül, is milyen jó!! Akkora vihar lett 9 óra körül, hogy ha egyedül lettünk volna a gatya tele lett volna...

Tavaly halloween-kor egy kocsmai buliban voltunk éjfélig, de akkor is ott volt a barátnőm apukája, mert egy kocsmába két 14 éves (mostmár 15) lány nem való! Igaz is!

Szóval azért néha nekem is az agyamra megy, hogy Anyu állandóan kioktat és félt, de valószínűleg én is ilyen szülő leszek. És a mai világban megértem, hogy Anyu ilyen szülő.

2012. júl. 21. 01:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!