15 évesen meddig engednek el titeket? Tudom h volt már rengeteg ilyen kérdés, de az bulizással foglalkozott. én arra gondolok hogy pl. városba meddig maradhattatok.
Te már jobb helyzetben vagy mint én.
Nálam 15 évesen ez volt a szabály.
Nyáron este 8-kor már a lakásban kell lennem. Télen este 7-kor.
Házibuliba ha nagy ritkán elengedtek este 10-re otthon kellett lennem.
Ha egy társaság hazakísérne vagy valaki kocsival hazavinne téged akkor a szüleid szerintem megengednék hogy tovább legyél
De ha egyedül mész haza akkor meg kell értened hogy miért aggódnak annyira a szüleid,ugye nem kell részleteznem hogy okát
15 vagyok, nem járok bulizni, de nem is igazán szeretik, ha csavargok. A legutóbbi kisvárosi fesztiválra elengedtek volna a legjobb barátnőmmel egyedül (bár nem jó szemmel), amíg 8-ig 9-ig (!) értünk jött volna b.nőm anyukája. De a barátnőmet nem engedték el felnőtt nélkül, is milyen jó!! Akkora vihar lett 9 óra körül, hogy ha egyedül lettünk volna a gatya tele lett volna...
Tavaly halloween-kor egy kocsmai buliban voltunk éjfélig, de akkor is ott volt a barátnőm apukája, mert egy kocsmába két 14 éves (mostmár 15) lány nem való! Igaz is!
Szóval azért néha nekem is az agyamra megy, hogy Anyu állandóan kioktat és félt, de valószínűleg én is ilyen szülő leszek. És a mai világban megértem, hogy Anyu ilyen szülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!