Nem lehet gyerekem és félek, ez tönkreteszi az életünk. Mit tegyek?
Én írtam, hogy "meddő" anyától születtem.
Egyszer kérdeztem a nődokimat, hogy ez örökölhető-e, ne akkor kapkodjak, amikor oda kerül a sor (amúgy még fogalmam sincs, hogy termékeny vagyok-e).
Akkor mondta, hogy lehet vizsgálgatni, de a legakkurátusabb nőgyógyászati állásfoglalás az, hogy amíg egy nőnek van méhe és legalább egy petefészke, addig nem jelenthető ki róla teljes bizonyossággal, hogy meddő. Pont azért, ami anyámmal is történt.
Teljesen meddőnek azt lehet mondani, akinek vagy nem fejlődtek ki a belső nemi szervei, vagy műtéti úton el kellett távolítani őket.
14 évig voltam meddő..Az orvosok szerint még beültetéssel sem lehetek terhes. Nos 2 éve eléggé el vagyok fáradva a 2 éves ikerfiúk miatt..
Szóval ne ad fel a reményt.
Keresd meg Dr. Bern.ard Ar...-t a Ka.li Intézetben.
Azért kérdezz rá másnál is-ha teheted- mert egy vélemény nem vélemény.
Részleteket nem ismerve tudom, hogy nagyon terhelt a vizsgálati időszak ebben a témakörben, ami biztos, hogy egy plusz blokk a gyermekáldás ellen.
Vannak "csodák", voltak meglepő esetek.
Ha mégsem, akkor az örökbefogadás is egy megoldás, de ez is egy folyamat, felkészülés. Talán ennek még nem jött el az ideje.
Igen, ez nagy kérdés, hogy pontosan mit is takar az a meddőség...
Írták már, amíg a nőnek van méhe, petefészke... addig nem meddő (még működő petevezeték sem kötelező :) ).
Meddőségi centrumokban elég jól tudják kezelni a dolgot...
És ha valaki TÉNYLEG meddő (mert van ilyen is, pl. nincs méhe), akkor is élhet teljes életet.
És igen, ismerek olyan párt is, ahol az örökbefogadás mellett döntöttek. A nő könyörgött a férjének, hogy hagyja el... de nem tette. Az ilyen férjet nagyon meg kell becsülni! :D Azóta van egy gyönyörű örökbefogadott gyermekük.
Szóval rengeteg lehetőségetek van, csak rajtatok múlik!
Nekem papirom van róla hogy meddő vagyok.
Beletörödtünk,elinditottuk az örökbefogadást (inkább idegen gyerek,mint rokontól beültetett,és hallgassam örökké hogy az egyébként az ő gyereke,nem az enyém,képesek lettek volna rá sajnos)
Meddőségemről az én kisfiam nem vett tudomást,megfogant szépen,és 38. héten megszületett egészségesen.
(rosszullétekkel voltam ügyeleten,ügyeletes rögtön el akart zavarni hogy terhestünetekkel ne szaladgáljon már mindenki ügyeletre,mondom meddő vagyok,erre elküldött hogy csináljak tesztet,mert ő biztos benne hogy baba lesz...)
menj el másik orvoshoz is,elég sok megoldás van már
A férjed pedig el ne hagyd,ilyen butaságon ne is gondolkodj.
Együtt,jóban,rosszban,tudod...
Már négy hónapja hogy két orvos mondta ugyanazt a véleményt, de most felbátorítottatok, főleg a saját kis sikertörténeteitekkel, úgyhogy én nem adom fel. Öszönöm szépen!
Örökbefogadás pedig biztos, hogy nem lesz. Félek hogy az a gyerek nem kapna tőlünk annyi szeretetet, amennyit érdemelne, nem akarom, hogy tönkretegyük a gyerekkorát azzal, hogy nem mosolygunk rá eleget és hogy többet várunk el tőle, mint kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!