Mit reagálnál ha ezt mondaná a férjed, ha megcsalás a téma?
Lényegtelen hogy hogy de feljött a megcsalás téma.Rákérdeztem a férjemnél amire igy válaszolt.
"Nem csalnálak meg mert egy másik nő csak két dolgot tudna nyújtani amit te nem,az újdonság varázsát és szerelmet,de egyikért sem éri meg kockáztatni"
Vicces olvasni a hszeket. Mikor elolvastam azt amit írtál kedves kérdező, nagyon jó érzés töltött el. Egy ritka és bölcs férfi a te férjed. Az első hszekhez: Vagy nagyon fiatal tini lánykák írnak akik nem tudják milyen az igazi kapcsolat, mikor két fél kiegészíti egymást, vagy baromira fogalom zavarban vannak.
A szerelem nem más mint ahogy leírtátok: Rózsaszín köd, az ismeretlenhez való vonzódás. De ha ez elmúlik, akkor jön az igazi próbatétel, a másikat elfogadni a hibáival, összecsiszolódni és egy életen át kitartani. Valahol súrolja a barátot, de egyben szerető is és lelki társ. Ha ez a három megvan, akkor egy kapcsolat igen masszív és erős tud lenni.
Van egy válaszoló aki azt írta, ha elmúlna a szerelem, akkor az már barátság, és vagy tenne a kapcsolatért, vagy lépne. Neki üzenem, így soha nem lesz tartós kapcsolata, mert amint ez bekövetkezik, egyből pánikba fog esni. Sajnos nagyon sok kapcsolat azért megy tönkre, mert ezt felismerik a párok, hogy nincs már bizsergés, izgalom és hanyatt homlok menekülnek. Pedig van egy jó mondás, ami nem öl meg az megerősít. Na egy kapcsolat is így működik szerintem ;)
Egyetértek a 31. hozzászólóval, azzal, hogy vannak, akik TÉNYLEG barátságként kezelik a házasságot. Tehát intimitás nélkül. És ez nekik így elég is.
Egy szót nem szólnék én sem, ha meglett volna a házasságomban mindaz, amiről itt sokan írnak. De nem volt meg. És úgy már nem sokat ér az egész...
(# 14 voltam, jól le is pontoztak, pedig konkrét tapasztalatot írtam le...)
#31: Leírod, hogy a szerelem a rózsaszín köd, majd leírod, hogy nem az. Aztán leírod, hogy nem lesz tartós kapcsolatom (honnan tudod hogy nem volt vagy van), mert elmenekülnék, majd leírod, hogy helyrehozható (csak én nem tudnám?).
Egész értelmetlen az egész.
Sztem a szerelem nem csak a rózsaszín köd...szeretem anyukámat is, de hiába változik a szerelem a párommal később szeretetté, az nem ugyanaz az érzés lesz, mint amit bárki más iránt érzek, nyilván több marad mindig - tehát ez szerelem marad, ilyen nincs, hogy egy másik kapcsolatban kaphatna szerelmet, de tőled nem...te inkább csak áltatod magadat azzal, hogy ez normális, de ha már vkitől megkapja az újdonság varázsát, abban benne van maga a rózsszín köd is...nem kell még mellé körítés...
Lehet én tűnök naívnak, de ha 1x vkibe igazán szerelmes vagy, akkor utána nem mondod azt később, hogy eltűnt a szerelem...mert nem azt fogod érezni...lehet, hogy köztetek korábban sem volt meg igazán az érzés.
34es olvasd el az utolsó kommentem hogy mit értünk szerelem alatt.MI a férjem és én.Azt nem tudom adni neki mégha belegebedek is.
Elmondja hogy szeret,de ha rákérdezek szerelmes-e azt mondja nem,mint ahogy nálam is felszállt a rózsaszin köd.
Ha nem szeretne nem lenék vele,azt pedig sokszor bizonyitotta hogy szeret,de már nem szerelmes.
31-es vagyok. Nem értem miért zavaros a leírásom. Szerintem nem olvastad el figyelmesen.
Akárki megkérdezi a párját évek múlva, és az ŐSZINTÉN válaszol és reálisan mind ezt fogja válaszolni amit a kérdező férje.
Ne meséljétek már be nekem, hogy évek múlva is úgy bizseregtek egy csóktól, meg pillangók repkednek a hasadban mikor tudod hogy találkozni fogtok...Ez a hormonok játéka semmi más...olvassatok utána kicsit a tudományos létének is amit a szerelem magában hordoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!