Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit reagálnál ha ezt mondaná...

Mit reagálnál ha ezt mondaná a férjed, ha megcsalás a téma?

Figyelt kérdés

Lényegtelen hogy hogy de feljött a megcsalás téma.Rákérdeztem a férjemnél amire igy válaszolt.

"Nem csalnálak meg mert egy másik nő csak két dolgot tudna nyújtani amit te nem,az újdonság varázsát és szerelmet,de egyikért sem éri meg kockáztatni"

2012. júl. 18. 11:17
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
ezen nem szabad így fennakadni. Én azt gondolom, hogy a férjed ezzel azt akarta mondani, hogy ha lenne egy új nő, akkor újra lenne szívdobogás, izgalom, első csók, első randi, első titkos együttlét, tehát ami a szerelemmel jár, és persze változást jelentene egy régebbi kapcsolat után. Nem jelenti azt, hogy meg akar csalni, hanem ő is tudja, hogy ezek múlandó dolgok, és nem örökké tartanak, és veled lesz, mert te vagy neki a biztos pont, akit szeret, aki nem szeszélyes és ismeri minden mozzanatod. Szerintem ez pedig bóknak is felfogható: 2 dolgot nyújt, amit te nem. Ez a két dolog nem rajtad múlik, viszont ezek szerint még mindig nőnek tart, szeret téged, jó veled az ágyban, szereti a főztödet, jó veled beszélgetni, kíván. Próbáld pozitívabban nézni :)
2012. júl. 18. 12:04
 22/40 A kérdező kommentje:
Most látom megy a pontozgatósdi.Nem pontozok senkit,tehát nem én vagyok aki lepontozza a válaszokat.
2012. júl. 18. 12:12
 23/40 anonim ***** válasza:
56%
Én kiakadnék, mert én meg az a különc vagyok, aki szerint a szerelem nem múlik el, ha nem hagyják. Persze itt mindig megkapom, hogy idióta vagyok, de pont lesz*rom már. Ha egy kapcsolatban már nincs szerelem, akkor az már nem kapcsolat, csak barátság. Szerintem. Szóval ez után a mondat után így két dolgot tehetnék. Vagy észbe kapnék, hogy haldoklik a kapcsolat és rendbe hoznánk, vagy lelépnék, ha már rendbe sem hozható.
2012. júl. 18. 12:52
 24/40 A kérdező kommentje:
Utolsó.Számodra mi a szerelem?Mert folyton mindenki ezzel jön hogy a szerelem nem múlik el,de senki nem irja le számára ez miben nyilvánul meg.
2012. júl. 18. 13:09
 25/40 anonim ***** válasza:
70%

Nem is nagyon tudom leírni. :) Amit sokan rózsaszín ködnek hívnak, az rózsaszín köd, az nem a szerelem. Illetve az. A szerelem egy másik fajtája. Az a fellángolós agyelborítós, ami arra jó, hogy az ember ész nélkül szaporodjon (by evolúció). Ez vagy elmúlik, vagy igazi tartós szerelemmé lesz. Amikor azt olvasom, hogy tisztelik egymást, bíznak egymásban, jól érzik magukat együtt, jó a szex, van közös program, mindent meg tudnak beszélni, hazavárják egymást, aggódnak egymásért, segítik egymást, béke van, nyugalom van, na és vérmérséklettől függően van érintés, bújás, csókok, randik, bókok, szívdobogások... de már nem szerelmesek, akkor nem értem. Akkor haverok? Barátok akik szexelnek? Nem, valószínűleg szerelmesek, csak már nem úgy, hanem másképp. Ha lefokozódik szeretetté, az barátság. Az egy kihűlt kapcsolat. Ha továbbfejlődik és elmélyül a szerelem, az meg igazi kapcsolat. Szerelemmel.

Szerintem. De én h*lye vagyok és nem tudhatom. Mások szerint. :)

Persze ez így felszínes leírás, mert a felsoroltakat érezheti az ember egy barát iránt is, akibe nem szerelmes. Szexelni is lehet baráttal. Azt gondolnám, hogy az ember érzi, ha igazán szerelmes, de nagyon úgy tűnik, hogy sokan nem érzik, vagy azt hiszik, hogy mást éreznek. Pedig érezni lehet/kellene, mert leírni nem lehet. Hogyan írnád le egy vaknak milyenek a színek?

2012. júl. 18. 13:28
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért én nem sok olyan párt tudok mutatni a környezetemben, akik együtt vannak 5-10 éve és még SZERELMESEK!

Imádom a férjem,nagyon szeretem, de a szó szigorú értelmében szerelmes már nem vagyok! Viszont elég jól működik a házasságunk!

Tudok olyat mutatni, aki még egy éve fennen hangoztatta,hogy ők bizony még szerelmesek! Most válnak, kemény két év házasság után!

2012. júl. 18. 13:29
 27/40 A kérdező kommentje:

Számomra a szerelem egyenlő a rózsaszin köddel.Szerelmesnek lenni jó dolog,mikor randik előtt izgulsz,5 percenként nézed a telod irt a párod,mikor úgy érzed az idő egy helyben jár és soha nem jön el az este 6óra hogy ujra láthasd,mikor a búcsúcsók után ugy érzed máris hiányzik,mikor egész nap rajta jár az eszed,nálam ezt jelenti szerelmesnek lenni,és ez bizony elmúlik,helyette jön egy más érzés ami nem rosszabb mint a szerelem de más,már nem az.

Igen néha fellángol ujra,és nagyon szeretjük egymást de a fent leirtakat már rég nem érezzük.

Csak egy példa:mikor szerelmes volt a párom képes volt 25km ert gyalogolni este mert lekéste a buszt amivel a randira jött volna.Ma már csak szólna hogy szivem egy későbbi busszal megyek mert lekéstem az előzőt.

2012. júl. 18. 13:55
 28/40 anonim ***** válasza:
73%

"Amikor azt olvasom, hogy tisztelik egymást, bíznak egymásban, jól érzik magukat együtt, jó a szex, van közös program, mindent meg tudnak beszélni, hazavárják egymást, aggódnak egymásért, segítik egymást, béke van, nyugalom van, na és vérmérséklettől függően van érintés, bújás, csókok, randik, bókok, szívdobogások"

Pontosan, nagyon jól körbeírta az előttem szóló, ez IS szerelem, nem csak az, amikor elborult aggyal nézegeted a telefonodat félpercenként stb...Én pl. inkább azt az állapotot nem nevezném szerelemnek, csak a szerelem küszöbének, amit aztán vagy átlép valaki, vagy nem.

Párom szülei 12 év után is (aztán sajnos apukája nemsokára meghalt) szinte napi szinten lepték meg egymást szerelmes üzenetekkel kis cetliken, és a képekről, amiket róluk láttam, szintén sugárzik a boldogság.

Párommal három éve élek együtt (bár tudom, ez még nem sok), az időnk 90%-át együtt töltjük, mégis ugyanúgy várom haza, mint a kapcsolatunk elején, ugyanúgy készülődök előtte, sokszor zavarba is jövök, és a szívdobogások sem múltak el, csak nem olyan hevesek és nem olyan gyakran (vagyis nem egész nap) jönnek elő.

2012. júl. 18. 14:31
 29/40 A kérdező kommentje:

Amikor azt olvasom, hogy tisztelik egymást, bíznak egymásban, jól érzik magukat együtt, jó a szex, van közös program, mindent meg tudnak beszélni, hazavárják egymást, aggódnak egymásért, segítik egymást, béke van, nyugalom van, na és vérmérséklettől függően van érintés, bújás, csókok, randik, bókok, szívdobogások"

Igen ez is egyfajta szerelem,de már nem az mint ami az elején van amit én leirtam.

Erről van szó.Ezt nem dobnál el azért mint amiket én irtam példának.Mondjuk randik nincsenek de a többi stimmel.

2012. júl. 18. 14:46
 30/40 anonim ***** válasza:
64%
A szerelem nem azt jelenti, hogy egy x állapot, ami ha megváltozik, akkor már nem szerelem. Nagyon sokféle lehet, idővel változik, hol ilyen, hol olyan. De attól még lehet egy életen át szerelem. Hogy ti mit éreztek, azt akkor sem tudnám megmondani, hogy oldalakon át részleteznéd, hogy mit csináltok együtt, vagy milyen volt és milyen lett. Nem lehet leírni, csak ilyen felszínesen körülírni. Az elején másképp szerelmes az ember. Másképp szerelmes két hónap múlva, 1 év múlva, 5 év múlva, 50 év múlva. Másképp szerelmes 5 évesen, másképp szerelmes 20 évesen és másképp 80 évesen. A szerelem folyó. Néha megduzzad, néha kissé apad, folyton változik, mozgásban van és újat hoz, de amíg ki nem szárad, addig folyó.
2012. júl. 18. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!