Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyum megcsalta apumat. Mit...

Anyum megcsalta apumat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Apum (alkoholista) ma észrevette, hogy anyum megcsalja őt. Részben örülök, részben sajnálom. Anyum tagad, de tünteti el a "nyomokat". Anyuval jó a kapcsolatom, de most kiábrándultam belőle. Félek, hogy hamarosan valaki mellé kell állnom, nem lehetek pártatlan, mit tegyek? Kit válasszak?

2012. júl. 8. 12:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%
Itt most anyud a hibás. Ha mással kíván kufircolni, akkor váljon el és élje az életét. Apukád alkoholizmusa nem mentség erre.
2012. júl. 8. 12:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
semmit ne tegyél, senki ellen nem kell csinálni semmit mond meg a kettőjük dolga te kimaradsz belőle.
2012. júl. 8. 12:23
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

te semmit. De egy alkoholistával ugye nem akarsz maradni?

Anyád attól még jó anya, hogy nem jó feleség. Biztos boldogabb lenne egy másik nem alkesz pasival. Bízz benne. Én anyámat választottam volna, apám szintén alkesz.

2012. júl. 8. 12:26
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat, anyum fele húz a szívem ha külön költözés lesz vele maradok. Az ügyben próbálok pártatlan maradni.
2012. júl. 8. 12:29
 5/11 eNerdzsy ***** válasza:
100%

Gondolom most paprikás a hangulat ezért inkább most ne nagyon csinálj semmit. Várj amíg lecsillapodnak a kedélyek, próbálj kimaradni a sztoriból.

Választani ma még nem kell...

2012. júl. 8. 12:30
 6/11 anonim ***** válasza:
80%

Megértem Anyádat, megmondom őszintén. Nem könnyű együtt élni egy alkoholistával. Bár közölhette volna előtte, hogy neki elege van és lépni akar tovább az is igaz.

Az én szüleim is elváltak és én csak abban döntöttem, hogy hol akarok lakni, nem arról hogy kit szeretek jobban. Mindkettőjüket szeretem, nem lehet választani közöttük. Ha meg erre kérnek vagy kényszerítenének, akkor mond azt hogy ilyet ne kérjenek, mert nem fogsz. Legalábbis én megmondtam nekik, mikor nyírták egymást... Mi meg két tűz között voltunk. Még azóta is háborúznak, pedig már évek teltek el.

2012. júl. 8. 12:30
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
Ettől anyukád még nem rossz feleség és nem is rossz anya,ne hibáztasd őt egy alkoholistával együtt élni nagyon nehéz dolog.A házasságuk nem most és nem ettől romlott meg,h megcsalta apukádat,ennek is nyilván megvan az oka,h félrelépett.Szerintem nem kell senki mellé állnod,e szólj bele ebbe,a helyedban anyukádal maradnék mert egy alkoholistával nehéz az élet.Ez nem azt jelent,h apukádat ne szeresd,tekints a szüleidre úgy ahogy eddig.
2012. júl. 8. 12:32
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Te...? Te ne csinálj semmit. Senki pártjára nem kell állnod, ez nem a Te dolgod, főleg mert nem látsz bele, mi történt valójában. Megjegyzem, mindketten hibásak, egy kapcsolat minden esetben két emberen múlik. Ha felnősz, majd meglátod, hogy egyetemes igazság nem létezik. A maga szemszögéből mindenkinek igaza van. Egy alkoholistával gyakorlatilag lehetetlen együtt élni, de még olyannal is, aki "csak" sokat iszik...
2012. júl. 8. 12:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Anyukád jól tette,egy alkoholista ezt érdemli.Válaszd anyudat!
2012. júl. 8. 20:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne iteld el anyudat,Egy alkoholista mellett milyen elete lehet?Mennyit szenvedhetett...o is csak no,amit apud mellett nem erzett.Neki is jar a boldogsag..meg ha csak futo kaland is...Az apud azt kapta,amit erdemel...Szegeny anyud,mennyit fog kapni most ezert a par perc boldogsagaert...Meg kellene ertened...
2012. júl. 9. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!