Van valakije, elmondta a legjobb barátja, most mi tévő legyek?
Erre te magad is tudod a választ! 2 lehetőséged van!
1: Szemére veted és szakitasz.
2: Beletörödsz és élsz tovább a tudattal hogy nem te vagy az eggyetlen!
Ki akarom deríteni az igazságot, és nem hiszem, hogy a barát hazudott volna, ugyanis éreztem és voltak ennek jelei is.
Ráhánytam már a szemére, de sem igent sem nemet nem mondott.
Azért úgy, hogy semmit nem tud a csajról ,elég nehéz. Erre simán mondhatja a pasija, hogy "tévedsz" vagy "nem tudom kitől hallottad, de nem igaz" ... és utána hogyan tovább a beszélgetés?
Szerintem próbáld meg megtudni, hogy ki az. Ha a barátja elmondta, biztos, hogy tudja, hogy ki az. Akkor pedig már lehet szembesíteni, vagy esetleg megtudni mikor találkoznak, és odamenni, vagy ráírni a csajra neten, hátha ő meg rólad nem tud, stb...
Mennyire tuti, hogy igaz amit mondott a barátja és nem csak mondjuk rád hajt? Ha teljesen biztos vagy benne, akkor:
Én a helyedben leülnék vele beszélgetni. Közöld vele, hogy megtudtad, van még valaki más is az életében. De azt ne akarja kiszedni belőled honnan tudod, mert úgy sem árulod el! Aztán pedig választás elé állítod, adva neki mondjuk 2-3 napot, hogy döntsön: te vagy az a másik?! De tudja, hogy így nem oké tovább. Ha a másikat választja, akkor téged felejtsen el, ha pedig téged, akkor a másikat felejtse! Na meg még veled van legyen benne annyi, hogy nem is lesz újból harmadik fél!
Természetesen nem vagyok vamzer így nem köpöm meg a barátját, igazat mondott, mert amikor én hittem, hogy van valakije ő mondta, hogy nincs, semmi érdeke nem lenne benne.
Ismerem a barátom, ha csak elé ülök és nem mondom meg honnan tudom az lesz, hogy akkor beszélgessek akkor a másikkal.
Nem mondott semmit, úgy kell érteni, hogy engem hibáztatott, hogy mi történt velem amióta legutóbb elváltunk,meg amióta egyre többet mutat magából egyre kedvesebb azóta én így viselkedem ilyesmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!