Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátom elmondta, hogy tetszik neki a legjobb bnőm. Elmondjam a legjobb bnőm, nek?
Van egy nagyon jó bnőm, akivel mindent megbeszélek már évek óta. Pár hete ismertem meg egy srácot, aki nagyon jófej, és teljesen megértjüók egymástz. Ez a srác (akit a legjobb fiúbarátomnak tekintek jelenleg) elmondta nekem hopgy tetsziok neki a bnőm. Mondta, hogy semmiképp ne mondjam el a bnőmnekl.- . akkor ne mondjam el?? de olyan nehéz lesz titokban tartani, mert mi mindent meg szoktunk beszélni, és látni fogja rajtam, h vmit nem mondok el. Amúgy azért nem kéne elmondanom neki, mert a bnőmnek van pasija, aki az én másik legjobb barátom:D:D és hogy még bonyolultabb legyen: a bnőmnek is tetszik a barátom aki azt mondta h ne mondjam el neki.. viszonta bnőm szereti a mostani barátját. elmondjam neki vagy ne?
17/L
Amikor a plázába mentem a második legjobb barátnőmmel, aki egyébként az egyik legjobb barátom harmadik unokatestvére, találkoztam veled. Te egyébként a legjobb barátom harmadik legjobb barátnője vagy. Azt mondta, nem kéne elmondanod a legjobb barátnődnek, hogy ki a második legjobb barátod, mert a fiú, akit kiszemeltél nem lesz a harmadik legjobb barátom, még akkor se, ha nagyon akarod.
Remélem, segítettem.
A fiúval akinek a bnőd tetszik barátok vagytok...nem barát aki elárulja azt, amire megkérték, h ne árulja el...
Gondolkozz el ezen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!