Van valakije, elmondta a legjobb barátja, most mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
A páromnak van valakije, amit elmondott a legjobb barátja, nem akarom neki elmondani, hogy ki mondta, de le kell vele ülnöm beszélgetni, most mit csináljak?2012. júl. 3. 09:19
11/16 anonim válasza:
Túldramatizálod, ha tudod hogy megcsal akkor nem tudom mit szívódsz, hé kedves tudom hogy megcsalsz, nem érdekel mit hiszel viszlát. Ennyi.
12/16 anonim válasza:
A legjobb védekezés a támadás.Ha ő egy megcsalás kérdésre azzal fele,hogy felhozza neked milyen hibáid vannak,ott már nem kell a csodára várni.Vaj van a fején és még ezt is rád akarja kenni.Nem tudom mit nyüglődsz ennyit,lépj.
13/16 anonim válasza:
Vess véget a kapcsolatnak minél előbb, nagyon nehéz helyzet de lépned kell. Én úgy gondolom, hogy a megcsalás megbocsájthatatlan, bármennyire is fáj. Abban ne bízz hogy megváltozik, aki egyszer félrelép, máskor is megteszi. Ne vágd a fejéhez, mondd el neki higgadtan hogy tudsz mindent, és elhagyod. Vagy letagadja vagy beismeri, de ha biztos vagy benne akkor ne hagyd hogy még téged hibáztasson hogy ilyet feltételezel róla.
14/16 anonim válasza:
Nem nagyon tudom követni, hogy mi van, de azt nem értem, hogy mit kell ezen megbeszélni. Ha felveted neki, hogy van valakid, ő meg térden állva kér bocsánatot, akkor talán van miről beszélnetek. De hogy neked be kell bizonyítanod, hogy tényleg tudod, különben még ő pattog?! Ki vele!
15/16 anonim válasza:
"Ha felveted neki, hogy van valakid" - mármint valakije.
Bocs, elírtam.
16/16 anonim válasza:
Én blöffölnék a helyedbe,az előző élettársam úgy bukott le,hogy megéreztem,hogy csal és azt mondtam neki,hogy láttam őt smárolni egy csajjal.Annyira elvörösödött és elkezdett habogni,hogy ott már tudtam,hogy tuti a dolog!Azonnal szakítottam vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!