Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valakije, elmondta a...

Van valakije, elmondta a legjobb barátja, most mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
A páromnak van valakije, amit elmondott a legjobb barátja, nem akarom neki elmondani, hogy ki mondta, de le kell vele ülnöm beszélgetni, most mit csináljak?

2012. júl. 3. 09:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%
Túldramatizálod, ha tudod hogy megcsal akkor nem tudom mit szívódsz, hé kedves tudom hogy megcsalsz, nem érdekel mit hiszel viszlát. Ennyi.
2012. júl. 3. 10:09
 12/16 anonim ***** válasza:
93%
A legjobb védekezés a támadás.Ha ő egy megcsalás kérdésre azzal fele,hogy felhozza neked milyen hibáid vannak,ott már nem kell a csodára várni.Vaj van a fején és még ezt is rád akarja kenni.Nem tudom mit nyüglődsz ennyit,lépj.
2012. júl. 3. 10:12
 13/16 anonim válasza:
Vess véget a kapcsolatnak minél előbb, nagyon nehéz helyzet de lépned kell. Én úgy gondolom, hogy a megcsalás megbocsájthatatlan, bármennyire is fáj. Abban ne bízz hogy megváltozik, aki egyszer félrelép, máskor is megteszi. Ne vágd a fejéhez, mondd el neki higgadtan hogy tudsz mindent, és elhagyod. Vagy letagadja vagy beismeri, de ha biztos vagy benne akkor ne hagyd hogy még téged hibáztasson hogy ilyet feltételezel róla.
2012. júl. 3. 10:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tudom követni, hogy mi van, de azt nem értem, hogy mit kell ezen megbeszélni. Ha felveted neki, hogy van valakid, ő meg térden állva kér bocsánatot, akkor talán van miről beszélnetek. De hogy neked be kell bizonyítanod, hogy tényleg tudod, különben még ő pattog?! Ki vele!
2012. júl. 3. 11:49
 15/16 anonim ***** válasza:

"Ha felveted neki, hogy van valakid" - mármint valakije.

Bocs, elírtam.

2012. júl. 3. 11:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én blöffölnék a helyedbe,az előző élettársam úgy bukott le,hogy megéreztem,hogy csal és azt mondtam neki,hogy láttam őt smárolni egy csajjal.Annyira elvörösödött és elkezdett habogni,hogy ott már tudtam,hogy tuti a dolog!Azonnal szakítottam vele!
2012. júl. 3. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!