Szerintetek szóljak, hogy szeretnék már kisbabát?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok,1 éve vagyok férjnél. A férjemmel még jóval esküvő előtt megegyeztetünk,hogy majd akkor jön a baba,ha mindketten felkészültünk rá. Én már fél éve nagyon szeretnék,de nem igazán merem szóba hozni,mert tartok tőle,hogy a férjem még nem áll készen rá. Azt nem akarom,hogy csak az én kedvemért legyen baba,azt szeretném,ha ő is vágyna rá.
Nálatok hogy volt ez? Megbeszéltétek előre,vagy csak úgy jött?
2012. júl. 17. 11:17
1/30 anonim válasza:
Megbeszéltük. A gondolatolvasás elvárása nem szokott jót tenni semmilyen emberi kapcsolatnak.
2/30 anonim válasza:
A férjed és van olyan dolog amit nem mersz szóba hozni???
Érdekes...
Extrém példa, de ha mondjuk nőből férfivá akarnám operáltatni magam, azt is elmondanám a férjemnek.
3/30 anonim válasza:
Kérdezz rá a dologra. nem értem, hogy egy jól működő házasságban miért nem lehet ezt megtenni. Hajrá!
4/30 anonim válasza:
Bizony, szólj, de azt is vedd számításba, hogy ő esetleg még nem készült fel. Akkor ezt tartsd is tiszteletben.
5/30 anonim válasza:
Beszéld meg vele, de ne erőltesd rá, hanem kérdezd meg ő mit szeretne. Így meg tudjátok beszélni szépen.
6/30 A kérdező kommentje:
Ha szóba hoznám tuti lenne baba,szóval nem mondaná azt,hogy nem. De mint írtam,azt akarom,hogy ő is akarja a babát,ne csak az én kedvemért legyen.
2012. júl. 17. 11:22
7/30 anonim válasza:
Mi mikor összejöttünk megbeszéltük kb hány év múlva legyen baba(persze ha minden jól alakul).Mikor mindketten úgy éreztük elérkezett az idő kitűztük az esküvő napján és a nászéjszakán már nem védekeztünk.
8/30 anonim válasza:
Akkor, mielőtt elmondod, hogy te már szeretnél, kérdezd meg, ő hogyan látja a dolgot.
9/30 anonim válasza:
De ezt nem velünk vadidegenekkel kell megbeszélned,hanem a férjeddel!
10/30 anonim válasza:
Igen, ez úgy necces, ha tudod, hogy nem mondana neked nemet. (Az én párom is ilyen.) Mi lenne ha cselesen próbálnád kihúzni belőle. Legjobb barát, magazin vagy egy film segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!