Anyukáméknak szóljak, hogy másik iskolába szeretnék járni?
Ez volt az első évem a gimiben. Jövőre másikban szeretnék tanulni, több ok miatt is.
Az első (és legfontosabb), hogy a mostani suliban rossz a kémiatanár, csak lediktálja a tananyagot és mi tanuljuk meg. A számolást sem magyarázza el jól, csak mondja, hogy ide meg ide mit kell írni.. Én orvos szeretnék lenni, és ehhez képest most év végén is csak 4-es leszek belőle, mert magamtól nem nagyon tudom megérteni a számolást, se a nehezebb anyagokat. Mások is panaszkodnak, hogy rosszul tanít. Az idősebb nővérem is (még gimnazista ugyanitt) ő is csak 3-as kémiából, mert neki is ugyanez a tanár tanítja. Sőt, az osztályban csak 1 ember lesz 5-ös, ő is csak éppen, hogy megkapta. Kinéztem egy olyan erősebb gimit, ahol van biosz-kémia csoport is. Ezzel az a baj, hogy ott már most 9.-ben volt heti 1 óra biosz, nekem meg nem. Ezt nyáron be tudnám pótolni, és akkor augusztusban kell valamiféle vizsgát tennem biológiából? Vagy hogy megy ez? A többi tantárgyból nincs eltérés.
A másik ok az osztálytársak, de ez mellékes, a fenti ok fontosabb. Az, hogy másik tanárt kapjunk, nem biztos hogy sikerülni is fog, mert a nővéremnek is 9.óta ő a kémiatanára.
Ti váltanátok sulit?
mindenképpen menj át másik suliba, mert innen nem fogsz tudni tovább orvosnak tanulni.
az osztályközösséggel nem kell foglalkozni, a suliba nem barátkozni járunk! én is utálom az osztályom, de már beletörődtem, mert olyan osztály nem létezik véleményem szerint ahol mindenkivel megérteted magad és jóban vagy!
2.válaszoló:
szerintem te is nyugodtan válts sulit, ettől nyilván csak jobb lehet. reménykedjünk, hogy mindkettőnknek jobb lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!