Az anyám amióta élek, megsértődik, ha megkérem, hogy ne rágja a számba, mit tegyek és mit ne. Mit lehet ezzel tenni?
Baromi idegesítő, hogy felnőtt vagyok, és ha elmondok neki valamit, egymás után 3-4X ledarálja ugyanazt, és ha közben le merem állítani, akkor felkapja a vizet, és utána nem lehet szólni hozzá. A r*hadt életbe, hogy nem hajlandó magát egyszer végre kívülről látni! Mi ilyenkor a megoldás?
/Nő/
Vannak anyák, akik nem képesek "elengedni" a gyerekeiket.
Teljesen mindegy, hogy együtt élnek-e vagy sem.
Igazából a saját tulajdonuknak tekintik mindaddig, amíg élnek. Mindegy, hány éves-tíz,vagy hatvan-,a magáénak tekint.
Nem lehet önálló tetted, akaratod, még saját gondolatod sem, mert abban ő mindig részt akar venni.Ilyen "gyerekekből" lesznek az önállótlan, döntésképtelen felnőttek, akik már rég a saját gyereküket pelenkázzák.
És akik közben arról álmodoznak, hogy ők nem lesznek olyan anyák, akiknek örökké hálásnak kell lenniük azért, meg megszülték őket.
83%-os hozzászóló, neked nagyon köszönöm, de a hülyeséggel felesleges felvenni a harcot. Az ilyenek egykönnyen legyőznek a rutinjukkal.
Utolsó két hozzászóló: nektek is köszönöm.
Akik veszekedni jönnek ide, nos nektek azt üzenem, hogy az legyen az életben a legnagyobb örömötök, hogy ismeretlenül veritek a nyálatokat egy ismeretlen ember kérdése kapcsán. Gratulálok, ehhez igazán sok ész kell.
Valamint ismétlem a gyengébbek kedvéért:
NEM akarom megváltoztatni az anyukámat. Tudjátok mit? Ide idézem az egyik korábbi kommentemet:
"A kérdést azért írtam ki, mert abban bízom, hogy a helyzetet azért lehet kezelni valahogyan. Egy szóval sem mondtam, hogy őt akarom megváltoztatni."
Na? Ugye, ismerős?
Csóró lúzer vagy és csak panaszkodni tudsz?
A válaszom: nem. De erre te magad is rájöhetsz, ha egy kicsit fentebb emeled a tekinteted, és végigfuttatod a tekinteted a kiírt kérdésen, mely így szól: Mit lehet ezzel kezdeni? Valamint alant is szerepel egy: Mi ilyenkor a megoldás? Én tehát egy megoldásra vagyok kíváncsi, csak hogy mindenki tisztában legyen a kérdések jelentőségével, úgy általában. Remélem, ez a szöveg már nem annyira bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!