Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyám amióta élek, megsértő...

Az anyám amióta élek, megsértődik, ha megkérem, hogy ne rágja a számba, mit tegyek és mit ne. Mit lehet ezzel tenni?

Figyelt kérdés

Baromi idegesítő, hogy felnőtt vagyok, és ha elmondok neki valamit, egymás után 3-4X ledarálja ugyanazt, és ha közben le merem állítani, akkor felkapja a vizet, és utána nem lehet szólni hozzá. A r*hadt életbe, hogy nem hajlandó magát egyszer végre kívülről látni! Mi ilyenkor a megoldás?

/Nő/

2012. júl. 16. 21:36
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Az anyukája pont annyiszor pelenkázta, mint minden más anya, aki gyereket vállal. Pont annyiszor tett meg mindent, mint egy olyan anya aki normális anya-lánya viszonyt képes kialakítani a felnőtt lányával.
2012. júl. 16. 22:38
 22/33 A kérdező kommentje:
22:36 - Ha nem vagy hajlandó megérteni a problémámat, akkor miért szólsz egyáltalán hozzá?
2012. júl. 16. 22:38
 23/33 anonim ***** válasza:
36%

Te nem azért kérdezel, mert más véleményét meg akarod hallgatni?

Nem, te inkább azért kérdezel, hogy megerősítsd magadban azt, hogy az anyád egy vén hülye és mindenben neked van igazad, és csak ezek a hozzászólások a szimpatikusak neked.

Ha nem érdekelnek a tiédtől eltérő vélemények, akkor miért kérdezel itt? Istenem, mekkora ...

2012. júl. 16. 22:42
 24/33 anonim ***** válasza:
29%
Miért nem költözöl el, ha ennyira zavar édesanyád? Csóró lúzer vagy és csak panaszkodni tudsz?
2012. júl. 16. 22:43
 25/33 anonim ***** válasza:
A kérdező arra kért tanácsot, hogyan szoktassa le az anyukáját egy roppant mód kellemetlen szokásáról. Aki még a kérdést sem érti, de osztja az észt, nos, jaj..... :(
2012. júl. 16. 22:44
 26/33 anonim ***** válasza:
48%

A lányának meg az a roppantmód kellemetlen szokása, hogy nem tiszteli az anyját, nem beszél az anyjával, zavarja a gondoskodás, és nem látja magát kívülről, hogy mennyire hálátlan, mi meg így látjuk. :)))

Kinek a lakásában élnek, az anyukájéban? Akkor arc lapos!

2012. júl. 16. 22:46
 27/33 anonim ***** válasza:
Aztán mikor az ilyen anyukák írogatnak ide, hogy jaaaajjjjj, nem látogat a lányom, pedig én hányszor pelenkáztam, még felnőttként is kéretlenül osztogattam a tanácsaimat és mégis így jártam, akkor ugyi nagyon kellene sajnálgatni? Nem tudom, hány gyereket nevelt fel és milyen viszonyt ápol a gyerekeivel az olyan válaszadó, aki szerint a gyereknek arc lapos, fej kerek....
2012. júl. 16. 22:50
 28/33 anonim ***** válasza:
36%

megoldás? mondták már páran: költözés. ennyi.

megváltoztatni nem tudod, ő bizonyára ilyen típus, régen is ilyen volt, ezután is ilyen lesz.

2012. júl. 16. 22:58
 29/33 anonim ***** válasza:
38%

"ezek szerint te örülnél, ha kiírnál egy problémát, egy hozzászóló pedig tulajdonképpen megátkozna téged."

Ha a válaszoló azon kívánságát, hogy olyan gyerekeid legyenek, mint amilyen gyereke vagy te az anyádnak átoknak érzed, az azért elég szép önéletrajz.

A hámsejtjeimhez pedig jóval kevesebb közöd van, mint az anyádnak a te életedhez.

2012. júl. 16. 23:01
 30/33 anonim ***** válasza:

Nem az én anyámról beszéltél? Mert ugyanaz.

A válaszom: ez ellen nem tehetsz semmit.Sőt! Az idő múlásával még rosszabb lesz.És ezen még az sem fog változtatni,ha elköltözöl./Én 300 km-re lakom tőle jó hosszú ideje már,de még mindig utolér,hála a technika áldásos hatásának/.Azoknak a válaszolóknak,akik ezt nem értik meg,üzenem: örüljenek neki!

2012. júl. 16. 23:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!