Az anyám amióta élek, megsértődik, ha megkérem, hogy ne rágja a számba, mit tegyek és mit ne. Mit lehet ezzel tenni?
Baromi idegesítő, hogy felnőtt vagyok, és ha elmondok neki valamit, egymás után 3-4X ledarálja ugyanazt, és ha közben le merem állítani, akkor felkapja a vizet, és utána nem lehet szólni hozzá. A r*hadt életbe, hogy nem hajlandó magát egyszer végre kívülről látni! Mi ilyenkor a megoldás?
/Nő/
Te nem azért kérdezel, mert más véleményét meg akarod hallgatni?
Nem, te inkább azért kérdezel, hogy megerősítsd magadban azt, hogy az anyád egy vén hülye és mindenben neked van igazad, és csak ezek a hozzászólások a szimpatikusak neked.
Ha nem érdekelnek a tiédtől eltérő vélemények, akkor miért kérdezel itt? Istenem, mekkora ...
A lányának meg az a roppantmód kellemetlen szokása, hogy nem tiszteli az anyját, nem beszél az anyjával, zavarja a gondoskodás, és nem látja magát kívülről, hogy mennyire hálátlan, mi meg így látjuk. :)))
Kinek a lakásában élnek, az anyukájéban? Akkor arc lapos!
megoldás? mondták már páran: költözés. ennyi.
megváltoztatni nem tudod, ő bizonyára ilyen típus, régen is ilyen volt, ezután is ilyen lesz.
"ezek szerint te örülnél, ha kiírnál egy problémát, egy hozzászóló pedig tulajdonképpen megátkozna téged."
Ha a válaszoló azon kívánságát, hogy olyan gyerekeid legyenek, mint amilyen gyereke vagy te az anyádnak átoknak érzed, az azért elég szép önéletrajz.
A hámsejtjeimhez pedig jóval kevesebb közöd van, mint az anyádnak a te életedhez.
Nem az én anyámról beszéltél? Mert ugyanaz.
A válaszom: ez ellen nem tehetsz semmit.Sőt! Az idő múlásával még rosszabb lesz.És ezen még az sem fog változtatni,ha elköltözöl./Én 300 km-re lakom tőle jó hosszú ideje már,de még mindig utolér,hála a technika áldásos hatásának/.Azoknak a válaszolóknak,akik ezt nem értik meg,üzenem: örüljenek neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!