Az anyám amióta élek, megsértődik, ha megkérem, hogy ne rágja a számba, mit tegyek és mit ne. Mit lehet ezzel tenni?
Baromi idegesítő, hogy felnőtt vagyok, és ha elmondok neki valamit, egymás után 3-4X ledarálja ugyanazt, és ha közben le merem állítani, akkor felkapja a vizet, és utána nem lehet szólni hozzá. A r*hadt életbe, hogy nem hajlandó magát egyszer végre kívülről látni! Mi ilyenkor a megoldás?
/Nő/
Drága kérdező. Elolvastam. Ha esetleg nehezen megy a szövegértelmezés, a válaszom az előtte írt soraidra vonatkozott, arra, hogy anyád, ha úgy érzi, valami problémád van, arra kér, öntsd ki a szíved neki.
Teljes normális hozzáállás ez egy anyától, sokkal kevésbé az a tied.
Ha ennyire nem férsz meg a saját anyáddal, ha ilyen mértékben ki akarod zárni az életedből, akkor meg válaszd a kényelmetlenebb utat, költözz el tőle.
Engedek, hiszen ha nem engednék, nem jutna el addig sem, hogy harmadjára is elmondja ugyanazt, aminek viszont az égvilágon SEMMI értelme. Tudom, hogy szeretet így, meg szeretet úgy, de én sosem fogok rátelepedni a gyerekeimre. Néha-néha elmondok majd neki ezt-azt, de nem fogom hagyni, hogy birtokoljon, mert az onnantól már közel sem szeretet.
Köszönöm! 21:39, 21:41, 21:55, 21:55 - nektek kiváltképp, mert vettétek a fáradságot, hogy megértsétek a valódi problémát.
22:01 - A kérdést azért írtam ki, mert abban bízom, hogy a helyzetet azért lehet kezelni valahogyan. Egy szóval sem mondtam, hogy őt akarom megváltoztatni.
rudi: "Mi lenne, ha kiöntenéd?" - éppen a kiöntés hozta magával a problémát, de ezt olvashattad is a zöld mezőben. Erre gondoltam.
Anyukád hányszor pelenkázott be, és te újra és újra bepisiltél? Anyukád hányszor mondta el neked ez vagy milyen betű? Biztosan megkérdezted vagy 500-szor. De ha anyukád elmond valamit 3-szor, az már óriási teher neked...
Költözz el otthonról, ha anyád, aki felnevelt, ennyire a terhedre van? Vegyél el lakást magadnak, és ott majd senki nem kérdezi meg, hogy hogy vagy lányom?!
Rettentően ostoba még a kérdés is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!