Esküvőre menjünk vagy kirándulni?
Kicsit bonyolult helyzet előtt állunk és nem tudunk dönteni, ezért kérdezlek meg Titeket, hogyha Ti a helyünkben lennétek hogyan választanátok.
A helyzet a következő:
Terveztünk egy két-háromnapos kirándulást a párommal. A testvéréék is szeretnek kirándulni, voltunk már több alkalommal együtt kiruccanni, ezért mikor szóba került a mostani kirándulás rájuk is gondoltunk. Nekik csak az augusztus eleji dátum felel meg -munkahelyükből kifolyólag. Nekünk a következő három hétvégéből bármelyik jó, de mivel ők csak akkor szabadok, így konkrétan le nem szögezett, viszont többé kevésbé eldöntött kirándulási dátum az agugusztus első hétvégéje lett.
A helyzet bonyolításaként kaptunk egy esküvői meghívót az egykori egyetemi szomatársnőmtől, az esküvőjük pedig pont azon a hétvégén lesz, amikorra a kirándulást ütemeztük. Az utóbbi időben ritkán találkoztunk, mivel más városokba sodort az élet, így nem vagyunk már annyira szoros kapcsolatban mint régen, viszont egykor nagyon közel álltunk egymáshoz. És hát 4 évig szobatársak voltunk, és egymás életének részei.
Nem tudunk dönteni, hogy mi legyen. :( Ha a testvéréékkel szeretnénk kirándulni menni, ahogy azt eddig közösen terveztük velük, akkor nem tudunk elmenni az esküvőre. Ha viszont úgy döntünk hogy mégis menjünk el a lagziba, akkor mi elmennénk jövő héten kettesben arra a kirándulásra, amit terveztünk, viszont akkor nekünk is, meg a sógoréknak is valószínűleg lenne egy kis rossz érzésünk, merthát mindenki beleélte magát a közös kirándulásba. (A kirándulásötlet és a terv a mienk volt)
Nem kérem hogy döntsetek helyettem, arra lennék kíváncsi, hogy ti melyiket választanátok helyünkben!
Nem szívesen lennék a szobatársad vagy barátod, ha gondolkozol, hogy eljöjj-e az esküvőmre vagy helyette elmenj e kirándulni.
A kérdés feltevése ilyen formában nevetséges...
Szerintem inkább az a bajod, hogy nem igazán kedveled a volt szobatársad már, vagy hidegen hagy...ebben az esetben megértem, hogy felmerül a kérdés.
De ha igazi barátok, lakótársak voltatok, akkor, ahogy írtam nem merülhetne fel a kérdés...egy perci erejéig sem.
23N
Igen, valami ilyesmit éreztem, hogy már az érzéseid is megváltoztak, nem csak az idő telt.
Viszont amin el lehetne gondolkodni az az, hogy ha Ő meghívott, akkor gondolom neki valamennyire fontos, hogy ott legyél. Ennek fényében neked mi a véleményed? Vagy képzeld magad elé, hogy nem mész el. Akkor rosszul éreznéd magad?
A kirándulás mennyire tolható el időben? Mennyire fontos, hogy most menjetek? Hogy éreznéd magad, ha oda nem mennél?
Ezeket gondold át, hátha közelebb visz! :)
Az előző voltam.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!