Szerintetek mennyire kell kiöltözni egy esküvőre, ha nem is ismerem a házasulandó feleket?!
Én olyan típus vagyok, aki imád esküvőkbe járni és imádok kiöltözni is. Párommal még friss a kapcsolatunk, de úgy gondolta elvisz magával egy közeli családtagja esküvőjére. Tulajdonképp az esküvőn fogom megismerni az egész családját.
Most nem állok túl jól agyagilag, és a lehető legolcsóbban szeretném "megúszni". De mégiscsak egy esküvőre megyek, valamilyen szinten meg kell adnom a módját.
Próbáltam páromtól puhatolózni, hogy mégis mekkora esküvő lesz..."puccparádéra" számítsak vagy inkább szolidabb a vendégsereg. Azt monda imádnak "nagyzolni" és az biztos hogy mindenki nagyon kiöltözik.
Rendszeresen sportolok, bár nem vagyok megelégedve az alakommal de takargatni sem szoktam. Valami rövid testhezálló ruhára gondoltam, talán vajszínű, esetleg bézses és hozzá színben passzoló tűsarkú/szandál.
Barátnőim és párom szerint pedig valami élénkebb/vidámabb színeket kellene választanom. Kreol bőröm van és sötét hajam, nagy szemeim, azt mondják nagyon jól állnak nekem a színek. Feszélyez hogy nem ismerek ott senkit.
Már hetek óta a boltokat járom és már mindenki agyára megyek a "hatalmas problémámmal", de képtelen vagyok kitalálni, hogy mit vegyek fel!
Segítsetek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!