Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 tanús polgári esküvőre muszáj kiöltözni? ( tanúk az ott dolgozók lennének)
Az egyik ismerősöm szintén csak így, két tanú előtt házasodott. Ők tiszta feketébe öltöztek.. nem is volt morbid.. :)) Szerintem egy elegáns világosabb ruha vagy kosztüm azért elfér, a vőlegénynek pedig legalább egy szövetnadrág és zakó valami szép inggel, nyakkendővel. Szóval azért elegánsan... ennyit csak megér a "nagy nap", nem igaz? :) De ez teljesen rajtatok áll, lehet hogy én vagyok túl konzervatív. A fehér habos-babos ruháért már én sem lennék odáig, sőt én sem venném fel, ha házasodnék... (azt hiszem egy közel két éves ikerpár, és 4 év együttélés után ha házasodnánk, nem kellene akkora felhajtás ruha ügyben.:) )
Bármit vesztek is fel, sok boldogságot kívánok!
Nem a ruhán múlik a kapcsolat, a házasság további sorsa! :)
Nem kell elrohanni ruhát venni. Gondolom van a szekrényedben egy csinosabb szövetnadrág, meg egy szép blúz. A párodnak is csak akad a szekrényében egy jobb ing és egy elegáns nadrág.
Jó nektek, hogy így csinálhatjátok. Én ezért nem házasodok. Nálunk tuti, hogy vérig sértődne a családban mindenki és egy éven keresztül könyöröghetnék a bocsánatukért.
Unokatesómék is ilyen esküvőt tartottak. A menyasszony ruhában volt, a vőlegény ingben meg szövetnadrágban.
A barátnőmék is ilyen esküvőt tartanak majd, ő fehét alkalmi ruhában lesz, amin apró virágok vannak.
Szerintem egyébként mindegy, mit vesz fel az ember. De én az esküvői fotómon legalább elegánsan szeretnék kinézni, nem úgy, mint a hétköznapokon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!