Mit tennétek, ha ilyenek lennének a nagyszüleitek?
JJa az olaszok nagyon soviniszták tudnak lenni ha akarnak.
Ha gazdagok hasznéld ki kicsit őket, nem nagyon de egy külföldi rokony sokat dobhat a tanulmányaidon. esetleg külföldön tanulsz és segítene anyagilag vagy segítenek munkát tálalni. stb. Esetleg egy eltartási szerződést.
Ha erre sem alkalmasak és te nem szereted őket, ne törődj velük ha nem akarsz.
CSak azt tedd meg amit te szeretnél. Hozzájuk nem köt kötelesség.
Én nem kerestem volna őket. És azt sem értem, miért nem az apádon kéred ezt számon. DE fordítsuk meg.
A fiad elmegy külföldre, ott összejön egy nővel. Sosem találkoztál vele, azt sem tudod, kicsoda. A nő terhes lesz, de a fiad otthagyja, nem akar apa lenni. Évekkel később pedig megkeres a gyerek, akihez soha semmi közöd nem volt, és számon kéri rajtad a történteket.
Nekem ez elég abszurd, ne haragudj.
22.58
már ne haragudj, de te kritizálsz egy másik népet, miközben az az első gondolatod, hogy ha gazdagok akkor nyalizzon a kérdező..? Te sem vagy különb, ha ezt nem viccnek szántad.
Kérdező: ne a nagyszüleiden kérd számon az életed alakulását, hanem az anyukádon és az apukádon. Olaszországban nem olyan "divat" házasságon kívül gyereket vállalni, az a két öreg úgy élte le az életét, hogy amit a fiuk csinált, az "kis botlás" de ha a lányuk tette volna ugyanezt, akkor az borzasztó szégyen. Nem értek egyet ezzel, de ha közeledni akarsz a rokonaidhoz, akkor ezt meg kell értened. Valószínűleg jobb lesz neked, ha nem erőlteted a kapcsolatot, mert egy picit mindig érezni fogod, hogy szégyellik anyukádat, és ezért rád sem büszkék, hiába vagy az unokájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!