Mit tennétek, ha ilyenek lennének a nagyszüleitek?
Most panaszkodni jöttél fel vagy tanácsot kérni?
Nem tudsz mit kezdeni velük!
Nem vagyunk a barátaid így vállat sem kapsz tőlem amin kisírhatod magad.
Az egyetlen amit tehetsz hogy egy részét kifizetteted velük amit nem kaptál meg tőlük. Például amit a korábbi hsz-ben írtam. ENYYI
Ha tovább sajnálod magad (mert én nem foglak az biztos) akkor még rendesen gondolkodni sem tudsz, és elszalasztod a lehetőségeidet.
Mindig lehet hátrányból előnyt kovácsolni de ahhoz tiszta ész kell. Ha meg nem akarsz velük kapcsolatot tartani akkor legalább a mostani feladataidra koncentrálj.
Tudom milyen ha egy családtag nem úgy viselkedik mint ahogy kéne ezért megkeseríti az egész életemet.
Nem neked vannak egyedül problémáid az életben kapd össze magad és tedd a dolgod.
Apás rész igaz rám, bár a szüleit nem keresném fel, pedig magyarok. Ha jól tudom akkor apám anyja már nem is él. Apámat meg végképp nem keresném, ha képes volt elhagyni akkor éljen boldogan, és minket hagyjon békén. Jobb nekünk nélküle.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!