Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nyelvvizsgán mennyire kell...

Nyelvvizsgán mennyire kell kiöltözni? Ti mit vettetek fel?

Figyelt kérdés
A hétvégén megyek Telc nyelvvizsgára. Ez e-mailbe azt írták, kényelmes viseletbe jelenjünk meg. Ezek szerint nem is szoktak kiöltözni? Ti amikor mentetek mit vettetek fel? Mert én arra gondoltam fekete-fehérbe megyek, de nem szeretnék kitűnni.
2012. máj. 24. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:

1001 ilyen témájú kérdés fogalmazódott már meg az oldalon.

Mindannyiszor elmondjuk, hogy nem ragaszkodnak a vizsgáztatók a fekete-fehér öltözethez, abban mész amiben akarsz, de ha igényes vagy magadra és megtiszteled a vizsgát azzal, hogy csinos vagy az jó benyomást kelthet, ami persze nem mutatkozik meg a pontokban...

na szóval, nem kell fekete-fehér, vagy kiskosztüm, mehetsz farmerben is, színeben is vagy ami csinos, előnyös, nem kihívó.

Én nem TELC-re mentem (október közepén), de én fekete nadrágot húztam, lila garbót és egy fekete blézert felülre, szolidan sminkeltem, körömlakkoztam és a hajam kiengedve viseltem. Szóba se hozták az öltözéket, se bemelegítő kérdésként se más témában nem tettek rám megjegyzést, nagyon kedvesek voltak. (a vizsgáztatók farmerben és csini blúzban voltak)

A többi vizsgázó között volt amelyik kb ballagási cuccban jött, volt aki farmert viselt laza pólóval.. nem ezen múlik a vizsga. Írásbelire mindegy mit húzol, mert csak leülsz a padba és írod a tesztet, a szóbelin szoktak jobban kiöltözni, de nem muszáj. Bár azt hiszem TELC-en egynap van minden... Én azt mondom, inkább mindig egy kicsit legyek túlöltözve, mint alul...

Sok sikert!

2012. máj. 24. 12:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Ezek szerint nagyon béna vagyok, mert a kereső csak 1 ilyen kérdést dobott ki nekem, az se adott teljes választ.

Nagyon szépen köszönöm hogy ilyen bővel válaszoltál. :)

2012. máj. 24. 12:43
 3/5 anonim ***** válasza:
én is TELC-re megyek szombaton és ugyanez a kérdés fogalmazódott meg bennem is:) Én szerintem fekete farmerben és fehér blúzban megyek. Milyen nyelvre mész?
2012. máj. 24. 18:35
 4/5 anonim ***** válasza:

hát igen, amióta megváltotattak valamit (és cimkék vannak) az oldalon, azóta nehéz keresni, illetve nem is ad ki minden kérdést.

Sebaj, így is kaptál választ a kérdésedre. :)

Ügyesek legyetek! (1. voltam)

2012. máj. 24. 18:40
 5/5 A kérdező kommentje:

én német b2-re megyek. És te? :)

Egy kalappal szombatra! :)

2012. máj. 24. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!