Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet az esküvői honlap a házasulandó párnak?
Szerintem nagyon jó!!! :)
Aki meg leszól érte, abbol az irigység beszél!
Sok Boldogságot! :)
Elég fura, újszerű dolog, de nem rossz ötlet. Így elkerülhetitek a felesleges hajcihőt, és mindenki mendenről idejében tudomást szerezhet, ami főleg akkor praktikus, ha nagy a család, és szét van szórva a világban.
Ugyanakkor én magamnak sosem csináltam volna ilyet, mert egyrészt 30 főre nem kell, másrészt mert nem reklámoztam volna magam és az esküvőmet így. Egy esküvő magánügy, nem kell országnak-világnak belelátnia a legbelsőbb magánéletembe. A képekkel való esetleges visszaélésről már nem is beszélve...
Egyszóval azt mondom, hogy ha szeretnéd, csinálj, te döntesz. Van jó és rossz oldala is...
Nagyon aranyos lett a honlap!
Gratulálok!
Persze! Nekünk is van, már rengeteg oldalon lehet regisztrálni a pároknak, néha még aranyos játékok is vannak, szavazni is lehet az oldaladra, nyerhettek is, ...stb.
Akinek megmondjátok megnézi, a konzervatívabb ismerősöknek, meg nem fontos tudni róla(idős nagymama, távoli valaki aki idős)Szerintem tök jó ötlet! Szolgáltatók is kereshetnek meg benneteket(én állandóan kapok leveleket éttermektől, fotóstól...)így megkönnyítheti a szervezést, mert "helybe jön" az ajánlat :-))
Szerintem hasznos! Sok Boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!