Mentség a verésre, ha egy gyerek csúnyának születik?
Ha egy gyerek nem születik szépnek, pl. aszimmetrikus az arca, vagy kisebb születési hibája van,amit símán ki lehet kezelni, pl. csípőficamos, az szerintetek mentség az anyának, arra, hogy verte a gyerekét amióta az megszületett? Az anya tökéltességmániás, nem bír elviselni semmit, ami nem szabályos, nem passzol az átlagba, egy picit is eltér a szabványtól.
Van mentség arra, hogy az anya veri a csecsemőjét, gyerekét, gyűlöli, nem szereti, folyton bántalmazza?
Ha szebb lett volna a gyerek, szerintetek szerette volna az anyja?
27: Létezik. Anyám mellett Ma Magyarországon több, mint 400 ezer gyerek anyja ilyen.
Még egyszer köszönöm.
Egy anya nem veri(verheti) a gyerekét, főleg nem ilyenért. Nekem 4 van soha nem bántanám őket.
Mi a nem szép? Én se lennék szépségkirálynő, de van akinek a szemében igenis 'szép' vagyok. Lehet hogy te is az vagy, csak anyád belédverte hogy mik a hibáid?
Anyuka tökéletes volt ? Nézd meg azokat a szinésznőket, akikért ffiak ezrei oda-vissza vannak smink nélkül.
Na meg, a gyereket két ember 'hozta össze', ők a hibásak hogy oan lett amilyen. Verjük szüleinket mert nem kék a szemem pedig de szeretném?
Kezdjük ott, hogy minek kell verni a gyereket? Szerintem ez az ostoba szülők nevelési módszere, akiknek az intelligenciája csak erre telik. Ezen az alapon simán megverhetnénk a szüleinket, ha hibáznak, hisz elvileg ugyanannyi jogunk lenne rá.
Kérdésre: milyen anya az, aki nem tudja elfogadni a gyermekét, úgy ahogy van?! Az anyának a feltétlen szeretet a dolga, amit a gyermek viszonoz. Ő jelenti a korlátot az életünkben.
Húgom sérülten született, de anyám ugyan úgy szereti, mint engem. Egyszer sem tett különbséget köztünk. Ha hibáztunk, ugyan úgy megbüntetett minket, de nem erőszakkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!