Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mentség a verésre, ha egy...

Mentség a verésre, ha egy gyerek csúnyának születik?

Figyelt kérdés

Ha egy gyerek nem születik szépnek, pl. aszimmetrikus az arca, vagy kisebb születési hibája van,amit símán ki lehet kezelni, pl. csípőficamos, az szerintetek mentség az anyának, arra, hogy verte a gyerekét amióta az megszületett? Az anya tökéltességmániás, nem bír elviselni semmit, ami nem szabályos, nem passzol az átlagba, egy picit is eltér a szabványtól.

Van mentség arra, hogy az anya veri a csecsemőjét, gyerekét, gyűlöli, nem szereti, folyton bántalmazza?

Ha szebb lett volna a gyerek, szerintetek szerette volna az anyja?

2012. júl. 15. 17:32
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
91%
A kérdésében benne volt a válasz. Amúgy pedig, a hülye is tudja, hogy nem mentség, totál felesleges volt kiírni a kérdést. Vagy azt vártad, hogy valaki azt mondja, hogy anyuci jól tette?
2012. júl. 15. 17:44
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem mentség.! Egy anya a gyerekét majdnem mindig szépnek látja. Természtes, hogy észre veszi a hibáit, de azért mert nem szép, esetleg beteg nem bántani kéne, hanem gyógyítattni, illetve anyának lenni, a végsőkig mellette állni. Ez az anya akiről beszélsz, nem anya hanem egy olyan ember, aki nem illeti meg, hogy embernek nevezzék.

15L

2012. júl. 15. 17:47
 13/37 anonim ***** válasza:
72%

Az első válasz ami neked nem tettszett az költői kérdés volt,ha nem értetted volna!

Te vagy a szóban forgó anya?

2012. júl. 15. 17:48
 14/37 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy nem ítékezést várok, hanem válaszokat. Okos válaszokat. Köszönöm.
2012. júl. 15. 17:48
 15/37 A kérdező kommentje:

Majdnem.

Én a szóban forgó gyerek voltam.

2012. júl. 15. 17:49
 16/37 anonim ***** válasza:
86%

Vaze, mégis milyen okos válasz létezik erre? édesistenem.....

AMúgy meg, a mi lett volna ha kérdés is baromság. Mert ha nagyanyám sárga lett volna, ő lett volna a villamos.. Rohadtul senki nem tudja, mi lett volna ha. És nem csak ebben a kérdésben nem lehet tudni. Okos válasz.. pffff

2012. júl. 15. 17:50
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább kifogás. Nem akarta a gyereket, azért verte. A rendszeres verésre nincs mentség.
2012. júl. 15. 17:50
 18/37 A kérdező kommentje:
18: Köszönöm. Kicsit könnyebb lett a lelkem.
2012. júl. 15. 17:52
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

'Én a szóban forgó gyerek voltam.'

Ne védd anyud mert nem érdemli meg... Egy anya soha nem csinál ilyet

2012. júl. 15. 17:53
 20/37 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom csak költői kérdésnek szántad. Szerintem az említett tökéletességmániás anyuka mindenképp találna hibát a gyerekébe, akkor is, ha teljesen egészséges lenne. Tökéletes nincs, akkor egy anyajegybe, egy pattanásba, valamelyik tulajdonságába, de belekötne. Az ilyen nem is értem, minek szül gyereket. Vegyen egy tökéletesre szabott porcelánbabát, tegye a vitrinbe és gyönyörködjön benne.
2012. júl. 15. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!