Mit tennétek a helyemben? Mi a véleményetek erről a helyzetről?
de érdekes amit írsz 7es egyre többet hallom én is innen onnan hogy ott se fenékig tejfel ám az élet...
egyébként megértelek téged kedves kérdező.
érdekes a szitu mert nálunk épp fordítva van, és jó kis tükröt is tartottál felém ahogy ezt leírtad.
Szerintem egy házasságban pláne gyerekkel a kompromisszum a lényeg, tehát nem lehet hogy egyik fél teljesen el legyen nyomva.
Állapodjatok meg vmi köztesben amitől neked is jobb lesz kevesebb félelem lesz benned, és ő is tesz vmit.
Mert ez hogy most ő is állít valamit, te meg a magadét, így patthelyzet.
Nálunk pl. a férjem orvos, halálra melózza magát és mivel fiatal és nem sebész meg nőgyógyász, nem vet fel a pénz minket se.
Ő magyar embereket szeretne gyógyítani, és egyáltalán nem szeretne kimenni külföldre. Én meg látom, hogy itt fillérezünk (nincs örökség, támogatói szülői háttér se egyik oldalról sem 2 gyereket nevelünk albérletben jelenleg).
Azt mondta oké, fél éve van a szakvizsgáig, utána félévet intenzíven ráfekszünk a nyelvre , és meglátjuk.
A másik, hogy ő Németországot választaná inkább így nekem is a nulla némettudásomat fel kell építeni.
Ártani nem árthat a plusz nyelvtudás.
Így most egyikünk se érzi hogy figyelembe se lett véve a véleménye.
A férjed is, ha komolyan gondolja, tanuljon nyelvet, menjen ki vágjon bele, és hát persze reméljük a legjobbakat hogy bejön neki a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!