Mit tennétek a helyemben? Mi a véleményetek erről a helyzetről?
Nehéz dolog, megértelek, én sem szeretnék "angol gyereket" nevelgetni, hálaadást ünnepelni, karácsonykor karácsonyi pudingot zabálni. Nem szeretném, ha az unokáim nem tudnának magyarul stb.
DE azért mérlegre kell tenni dolgokat. A párom orvosit végez max 400 Euro amit kb kereshet, nyugaton ugyanez megtoldva egy zéróssal. Nem mindegy milyen körülményekben nevelsz gyereket, aggódsz, hogy miből veszel pelust, jut e ma gyümölcsre vagy csak holnap? A nyaralást ne is említsem. Én most végeztem az egyetemmel, találd ki van-e állásom, ősszel költözünk albérletbe, lesz ahová szórjuk a pénzt...persze nekem munkám még nincs...
Viszont azzal is egyetértek, hogy nem azért tanultam keményen, hogy takarítóként dolgozzak vagy seg.et nyaljak, már bocsánat....
Érdemes átgondolni, esetleg meghatározott időre kimenni...
22-L
Lassan az egész családom Angliában él.
S most már nagyon szar a helyzet.
A nagyon jó nyelvtudás alap a legaljabb munkákhoz is!
Nehéz bármilyen munkát találni, ha van többnyire alkalmi, tehát nem kiszámítható.
A lakásbérlet, rezsi nagyon drága. Óvoda (bölcsöde) megfizethetetlen, gyakorlatilag egy fizetés.
Húgoméknak jó, biztos állásuk van, diplomás munkabérrel, DE két gyerekkel igencsak spórolniuk kell ott is. Főként arra spórolnak, hogy 1 évben 2-szer hazajöjjenek! Egy utazás 5 ezer ft-ból NEM megoldható!
Állandóan hazavágynak, egyedül érzik magukat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!