Rezsibe beszállsz ha a szüleiddel laksz? Ha igen, nagyságrendileg mennyit kell fizetned?
ha tényleg csóróság van, akkor illik beszállni. mondjuk a fizu 10-15%val.
ha azért nem halnak éhen, akkor én csak azért adnám jóanyámnak a pénzt, hogy olyan helyen tegye félre, ahol tuti nem férek hozzá. :)
bár már rég nem lakom vele együtt, és magamnak teszem félre a titkos pénzt, viszont ha valaki tanácsot kérne, ezt adnám :D
Egy forintot nem adok le, sőt, apám ad még pénzt nekem, mert különben elinná a mocsok.
Amúgy sokat fizetek, vásárolok haza, szóval egy szava nem lehet, de a kezébe egy fillér nem kerül.
Nekem nem kellett beleadnom a rezsibe. Mondván, hogy tegyem félre, így lesz pénzem.
Páromtól viszont legombolták a pénzt, nagyon durván. Pl. mikor elvesztette az állását, az utolsó fizetéséből, mondván, hogy valami fontosra kell, elmentek borkóstolásra meg pár napos kirándulásra és lemerítették a kártyáját. Mondjuk ő volt a hülye, érzelmileg hagyta magát zsarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!